Liczba postów: 272
Liczba wątków: 19
Ja natomiast prosiłbym o dodanie mojego herbu do wykazu, bo właśnie zauważyłem, że go nie ma.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR
Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa
I w związku z nadaniem mi przez mojego Ojca hrabstwa Pienzy, serdecznie proszę o wykonanie herbu dla lenna.
Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa
(09.07.2017, 22:25:46)Taddeo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a): I w związku z nadaniem mi przez mojego Ojca hrabstwa Pienzy, serdecznie proszę o wykonanie herbu dla lenna. 
Ponawiam. Sam umiem tylko bawić się w Paintcie. Mógłbym prosić o pomoc?
Liczba postów: 1337
Liczba wątków: 193
(02.08.2017, 16:57:16)Taddeo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a): Ponawiam. Sam umiem tylko bawić się w Paintcie. Mógłbym prosić o pomoc? 
Czy ma Brat jakieś specjalne wymagania, czy powierza sprawę całkowicie w ręce Herolda?
Wilhelm Jan Orański-Nassau
Liczba postów: 1782
Liczba wątków: 236
Czy Wielki Herold ma w swoich archiwach herb archidiecezji gnieźnieńskiej? Zaginął z serwerów RONu. Jeśli nie ma, prosiłbym o hego wykonanie. Ewentualne życzenie: biały orzeł na czerwonym tle.
(02.08.2017, 18:02:28)Wilhelm Orański napisał(a): Czy ma Brat jakieś specjalne wymagania, czy powierza sprawę całkowicie w ręce Herolda? 
Powierzam w pełni!
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 3
(02.08.2017, 20:19:11)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Czy Wielki Herold ma w swoich archiwach herb archidiecezji gnieźnieńskiej? Zaginął z serwerów RONu. Jeśli nie ma, prosiłbym o hego wykonanie. Ewentualne życzenie: biały orzeł na czerwonym tle.
Herby zostały zarchiwizowane przez Alberta Medycejskiego i są na serwerze RON 
Archidiecezja Gnieźnieńska: http://rzeczpospolitaobojganarodow.pl/he...noherb.png
Diecezja Krakowska: http://rzeczpospolitaobojganarodow.pl/he...ieherb.png
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Serdecznie dziękuję Waszej Eminencji. Wspaniały administrator.
Czy Jego Wielkoksiążęca Mość byłby w stanie wykonać monogram książęcy z moim inicjałem (P)?
Liczba postów: 891
Liczba wątków: 148
Wasza Wielkoksiążęca i Najwierniejsza Mość,
czy istnieje szansa na stworzenie dla mnie herbu kamerlinga (tj. herb kardynalski z koroną cesarską i orderem + plus umbraculum)?
Byłbym ogromnie wdzięczny.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli,
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.
Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.
|