Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kancelaria Herolda Wielkiego
Ja natomiast prosiłbym o dodanie mojego herbu do wykazu, bo właśnie zauważyłem, że go nie ma.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa

Odpowiedz

I w związku z nadaniem mi przez mojego Ojca hrabstwa Pienzy, serdecznie proszę o wykonanie herbu dla lenna. Smile

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa

Odpowiedz

(09.07.2017, 22:25:46)Taddeo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a): I w związku z nadaniem mi przez mojego Ojca hrabstwa Pienzy, serdecznie proszę o wykonanie herbu dla lenna. Smile

Ponawiam. Sam umiem tylko bawić się w Paintcie. Mógłbym prosić o pomoc? Wink

Odpowiedz

(02.08.2017, 16:57:16)Taddeo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a): Ponawiam. Sam umiem tylko bawić się w Paintcie. Mógłbym prosić o pomoc? Wink

Czy ma Brat jakieś specjalne wymagania, czy powierza sprawę całkowicie w ręce Herolda? Smile
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Czy Wielki Herold ma w swoich archiwach herb archidiecezji gnieźnieńskiej? Zaginął z serwerów RONu. Jeśli nie ma, prosiłbym o hego wykonanie. Ewentualne życzenie: biały orzeł na czerwonym tle.
Odpowiedz

(02.08.2017, 18:02:28)Wilhelm Orański napisał(a): Czy ma Brat jakieś specjalne wymagania, czy powierza sprawę całkowicie w ręce Herolda? Smile

Powierzam w pełni!

Odpowiedz

(02.08.2017, 20:19:11)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Czy Wielki Herold ma w swoich archiwach herb archidiecezji gnieźnieńskiej? Zaginął z serwerów RONu. Jeśli nie ma, prosiłbym o hego wykonanie. Ewentualne życzenie: biały orzeł na czerwonym tle.

Herby zostały zarchiwizowane przez Alberta Medycejskiego i są na serwerze RON Smile
Archidiecezja Gnieźnieńska: http://rzeczpospolitaobojganarodow.pl/he...noherb.png
Diecezja Krakowska: http://rzeczpospolitaobojganarodow.pl/he...ieherb.png
Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Odpowiedz

Serdecznie dziękuję Waszej Eminencji. Wspaniały administrator. Smile
Odpowiedz

Czy Jego Wielkoksiążęca Mość byłby w stanie wykonać monogram książęcy z moim inicjałem (P)?
Odpowiedz

Wasza Wielkoksiążęca i Najwierniejsza Mość,

czy istnieje szansa na stworzenie dla mnie herbu kamerlinga (tj. herb kardynalski z koroną cesarską i orderem + plus umbraculum)?

Byłbym ogromnie wdzięczny.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli, 
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.

Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.

[Obrazek: 2s4JK.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.