Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
(01.05.2019, 14:53:07)Wilhelm Orański napisał(a):
(01.05.2019, 14:43:59)Ksawery van Berden napisał(a): Napisałbym, że "złego diabli (...)", ale czy w duchowieństwie to przystoi? Wink 
A całkowicie poważnie odpowiadając - Bóg zapłać, Eminencjo. Nie ukrywam obolenia, bo i nie sposób po trzykroć ciężkich bataliach, tym nie mniej dziękuję za swoich medyków i Medyków, dzięki którym zdrowie i Zdrowie ma się ku poprawie. Daj Boże, by permanentnie.

Pamiętam o Eminencji w modlitwach. Silniejszej broni nie ma, więc musi się udać, gdy złączone głosy wielu proszą o jedno Wink

I ja wychodzę z tego założenia, więc dziękowałem, dziękuję i dziękować za te głosy będę! Bóg zapłać, Eminencjo! Wink
/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior
Odpowiedz

Tak samo i ja zapewniam o swojej modlitwie w intencji Waszej Eminencji!
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Witam Waszą Eminencje
Jego Eminencja
Andream kardynał von Salza

Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela
Wielki Mistrz Zakonu Rycerskiego Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie

[Obrazek: 2U78e.png]
Odpowiedz

Jezuici obejmują klasztor w Teplicach.
Odpowiedz

Działalność rotryzacyjną... Big Grin
[Obrazek: 101005704499830566.jpg]
 Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Michelangelo Piccolomini
Odpowiedz

Witaj Eminencjo! Jak dobrze Cię widzieć przyjacielu! Pamiętam o Tobie w modlitwie, już zmartwiony Twoją długą nieobecnością.
(-)  Marcin Zagłoba
Odpowiedz

(01.05.2019, 15:52:13)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): Tak samo i ja zapewniam o swojej modlitwie w intencji Waszej Eminencji!

Serdeczne Bóg zapłać, Eminencjo! Smile

(01.05.2019, 18:36:00)Andream.von.Salza napisał(a): Witam Waszą Eminencje

Bóg zapłać, Umiłowany Bracie! Smile

(02.05.2019, 22:02:58)Marcin Zagłoba napisał(a): Witaj Eminencjo! Jak dobrze Cię widzieć przyjacielu! Pamiętam o Tobie w modlitwie, już zmartwiony Twoją długą nieobecnością.

Witaj Umiłowany, rad jestem i ja, że widzę Ciebie i wszystkich Was tutaj Smile. Serdeczne Wam Bóg zapłać za powitanie, któreście mi sprawili Smile
/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior
Odpowiedz

Dziękuję serdecznie za odznaczenia!
Odpowiedz

Nikt z Was Bracia nie musi dziękować za odznaczenia. Jest to rodzaj nagrody za ciężką pracę oraz serce, które wkładacie w rozwój Stolicy Apostolskiej. Bez Was nie istniałaby Rotria i bez Was nie wyglądałaby tak, jak wygląda obecnie, a z dnia na dzień nasza Umiłowana Ojczyzna, dzięki Waszej ciężkiej pracy pięknieje. 

Życzymy Wam kolejnych odznaczeń i składamy publiczne podziękowania za Waszą aktywność, zaś kardynałowi Orańskiemu dziękujemy za przygotowanie tychże pięknych odznaczeń.

Bóg Wam zapłać!
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Przepraszam za absencję. Ojciec Święty wie, z jakiego poważnego powodu mnie nie było, a powodu nie chcę ujawniać po prostu.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.