Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Hrabia to także arystokrata. O tron Rzplitej może się ubiegać polski szlachcic lub zagraniczny arystokrata czy członek rodziny monarszej.
[Obrazek: 101005704499830566.jpg]
 Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Odpowiedz

Smile 
(18.12.2016, 18:03:05)Jacek Ostrogski napisał(a): Hrabia to także arystokrata. O tron Rzplitej może się ubiegać polski szlachcic lub zagraniczny arystokrata czy członek rodziny monarszej.

Chodziło mi o szlachectwo Rzeczpospolitej ja natomiast jest skarlandzkim hrabią. Smile Poza tym kandydat musi cieszyć się poparciem szlachty Polski i Litwy, a mnie w RON mało kto zna. Big Grin
/-/Don Filippo Michael de Medici SJ,
Książę Palestriny
[Obrazek: 2ryzP.png]

Odpowiedz

(18.12.2016, 16:31:13)Felipe Miguel de Guzmán napisał(a): Mości Panie Mateuszu, gdzie ja i pretendowanie do tronu Rzeczpospolitej. Smile Nie należę do szlachty Rzeczpospolitej, ani nie jestem wpływowym i możnym kandydatem ze znamienitego rodu.

Nie urodzenie i wpływy człeka zacnym czynią, lecz jego uczynki. Wink Poza tym Waść godność Hrabiego nosi i do arystokracji się zalicza więc wedle prawa Rzplitej może się o tron królewski w elekcji ubiegać.
(-) Mateusz von Wolfenstein OT

Brat-rycerz Zakonu Szpitala Najświętszej Maryi Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie

[Obrazek: 17461255405852c659e60b1-819737-wm.png]
Odpowiedz

Życzę Rzeczplitej powodzenia w elekcji Smile Niech Bóg natchnie elektorów mądrością wyboru.
/-/ brat Μακαρηος 
Archimandryta Zakonu Bazylianów

GG: 57248945
Odpowiedz

Drodzy bracia w wierze! W związku z rychłymi Świętami Bożego Narodzenia pragnę Wam życzyć wszëtczégò nôbëlniészégò z Kaszëb òd Brata Wòlfensztajna! Smile
(-) Mateusz von Wolfenstein OT

Brat-rycerz Zakonu Szpitala Najświętszej Maryi Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie

[Obrazek: 17461255405852c659e60b1-819737-wm.png]
Odpowiedz

A ja się pod życzeniami podpisuje.
[Obrazek: 101005704499830566.jpg]
 Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Odpowiedz

I ja też życzenia najszczersze składam (wybaczcie moją niekrótką nieobecność). A tak poza tym, to jak na nowym forum można zmienić nazwę użytkownika?
Odpowiedz

(24.12.2016, 11:13:46)Stanisław Aksak napisał(a): I ja też życzenia najszczersze składam (wybaczcie moją niekrótką nieobecność). A tak poza tym, to jak na nowym forum można zmienić nazwę użytkownika?

Może to uczynić jedynie administrator forum.

Korzystając pragnę życzyć Braciom spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Smile
/-/Don Filippo Michael de Medici SJ,
Książę Palestriny
[Obrazek: 2ryzP.png]

Odpowiedz

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku Smile
Jego Eminencja Albert Orański

[Obrazek: 2VgPQ.png]
Odpowiedz

(24.12.2016, 11:13:46)Stanisław Aksak napisał(a): A tak poza tym, to jak na nowym forum można zmienić nazwę użytkownika?

Proszę podać nazwę, jaka ma widnieć na forum, a ja ją zmienię Wink

Również i ja składam wszystkim wesołych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęścia w Nowym Roku.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.