Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Witajcie Rotryjczycy!
Witam was szanowni Rotryjczycy!

Nazywam się Antonio Embriaco i gdy około 2 tygodnie temu natknąłem się na Mikronacje, postanowiłem odnaleźć swoje miejsce w mikroświecie, po niedługich poszukiwaniach i szperaniu w micropedi odnalazłem Roitrię. Mam nadzieję że znajdę tutaj swoje miejsce w mikroświecie.
Odpowiedz

Witam serdecznie. Cieszę się że postanowił pan rozpocząć swoją przygodę właśnie w Rotrii. W razie pytań służę pomocą.
[Obrazek: 101005704499830566.jpg]
 Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Odpowiedz

Witam, w razie problemów służę pomocą. Smile
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

(29.06.2019, 08:48:52)Antonio Embriaco napisał(a): Witam was szanowni Rotryjczycy!

Nazywam się Antonio Embriaco i gdy około 2 tygodnie temu natknąłem się na Mikronacje, postanowiłem odnaleźć swoje miejsce w mikroświecie, po niedługich poszukiwaniach i szperaniu w micropedi odnalazłem Roitrię. Mam nadzieję że znajdę tutaj swoje miejsce w mikroświecie.

Szczęść Boże;
witaj Antonio na ziemiach Rotrii. W razie pytań, służę pomocą.
ks. mgr net. Ludwik Orański-Nassau
[Obrazek: 2VgRC.png]
Odpowiedz

Czyżby jakiś twój znajomy, bracie?
[Obrazek: 101005704499830566.jpg]
 Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Odpowiedz

Witam serdecznie
Jego Eminencja
Andream kardynał von Salza

Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela
Wielki Mistrz Zakonu Rycerskiego Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie

[Obrazek: 2U78e.png]
Odpowiedz

Umiłowany Synu,

z niewysłowioną radością witamy Cię na ziemiach Patrimonium Sancti Pauli. Zapewniamy Cię, że skierowanie pierwszych mikronacyjnych kroków do Rotrii bylo dobrą decyzją. Wierzymy głęboko, że tu odnajdziesz swój dom i staniesz się trwałym członkiem naszej wspólnoty.
Opowiedz więcej o swoich planach - czy planujesz życie duchowne, a może świeckie? Czym się interesujesz? Wszyscy chcemy Cię poznać!
Z serca błogosławimy na początek drogi w mikronacjach i w Rotrii.

Z apostolskim pozdrowieniem,
[Obrazek: 2UVzn.png]
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Dziękuję za tak miłe przyjęcie. A co do moich planów to skłaniam się ku drodze kapłańskiej, ale nie bardzo wiem gdzie zacząć.
Odpowiedz

(29.06.2019, 16:10:46)Antonio Embriaco napisał(a): Dziękuję za tak miłe przyjęcie. A co do moich planów to skłaniam się ku drodze kapłańskiej, ale nie bardzo wiem gdzie zacząć.

Najlepiej zacząć od wstąpienia do Seminarium. Na stronie głównej forum znajdzie Brat odpowiedni dział. Smile
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Warto też rozważyć Towarzystwo Jezusowe, któremu ostatnio silnie doskwiera brak nowych powołań.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.