Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Klocuch ten na szczęście ocalał w pożarze.
Odpowiedz

Czyli leży w Apostolskim Mieście Rotria. Obstawiam seminarium lub siedzibę inkwizycji.
x. Joachim von Ribbentrop
[Obrazek: tbh27]
Odpowiedz

Mi to nie wygląda na budynek ze Stolicy Apostolskiej... Wink
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

http://suderland.y0.pl/showthread.php?tid=3722

W Suderlandzie znowu rewolucja... Jutro na nią odpowiem. Teraz nie mam do tego głowy.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

(07.09.2019, 23:20:21)Pio Maria Cesare de Medici napisał(a): http://suderland.y0.pl/showthread.php?tid=3722

W Suderlandzie znowu rewolucja... Jutro na nią odpowiem. Teraz nie mam do tego głowy.

Niestabilny kraj.
Odpowiedz

Czy ktoś oglądał już najnowszy stand-up G.F. Darwin pt. „Miłujcie się”? Ostatnio zrobiło się o nim dość głośno.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Niestety - miałem tę, jakże wątpliwą, przyjemność. Wyłączyłem na fragmencie, gdzie "komik" zaczął imputować Panu Jezusowi bycie homoseksualistą.
Odpowiedz

Ja nie przepadam za kabareciarzami. Rżną głupa i jeszcze na tym zarabiają.
Odpowiedz

Również oglądałem. Zniesmaczyła mnie końcówka. Choć niektóre teksty warte rozważenia.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Możecie uznać mnie za dziwaka, ale żadne kabarety czy stand-up'y mnie nie śmieszą. Nigdy mnie nie śmieszyły ani też nie będą śmieszyć, dlatego nie oglądam takiej twórczości i nawet nie potrafię wskazać, kto jest aktualnie na topie polskiej sceny kabaretowej. W zamian tego wolę subtelny, czarny humor Wink
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.