Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaproszenie do piłkarskiej Ivy League
Szanowni,

Przybywam do Rotrii z zaproszeniem do uczestnictwa w nowej lidze piłkarskiej X11 - nazwa robocza - Ivy League. Liga jest inicjatywą naszego obywatela - JE von Verwaltunga, który postanowił wyruszyć z misją ponownej "mikronatyzacji" Lig tworzonych w X11 i stworzyć coś zupełnie od podstaw, przy okazji tworząc pierwszą nadbudówkę do znajdującej się obecnie na deskach kreślarskich idei Ligi Bluszczowej.

Na ten moment szanse w lidze są wyrównane, gdyż składa się ona z debiutantów na scenie X11 (Mnie, JKW Roberta II Fryderyka oraz JE von Verwaltunga), dlatego może to być dobra szansa dla niedzielnych graczy takich gierek przeglądarkowych, aby budując coś od zera, nie zaczynać na szarym końcu. 

Zainteresowanym podrzucam link do ligi: http://www.xperteleven.com/?lid=460501

Liczę, że spotkamy teologów z Uniwersytetu Rotryjskiego również na murawie. 

Z wyrazami szacunku,

M2,r.
Odpowiedz

Czy kluby z innych mikronacji mogą dołączać? Cesarstwo Bizancjum wyraża zainteresowanie.
[Obrazek: 101005704499830566.jpg]
 Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Odpowiedz

Oczywiście Ekscelencjo, nie widzę problemu.
Odpowiedz

@Michelangelo Piccolomini, Eminencja miała zaryw sportowy. Może jakaś "watykańska" drużyna piłkarska? Błogosławimy pomysłowi!

[Obrazek: vatican-city-national-football-team-591f...e-750.jpeg]
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

(20.01.2020, 21:29:57)Maurycy Orański napisał(a): Czy kluby z innych mikronacji mogą dołączać? Cesarstwo Bizancjum wyraża zainteresowanie.

(20.01.2020, 22:00:40)Maciej II napisał(a): Oczywiście Ekscelencjo, nie widzę problemu.

Przepraszam, ale zaszło małe nieporozumienie. Ja też nie widzę problemu, ale skoro ideą są rozgrywki w ramach Ligi Bluszczowej, uważam że powinienem wcześniej zapytać państwa rzeczonej Ligi o zgodę. Mam nadzieję że się Wasza Ekscelencja nie obrazi. Chciałbym po prostu, żeby pierwotne założenia były przestrzegane, a wyjątki od nich przyjmowane drogą konsensusu.

Z wyrazami szacunku
(—) Severin von Verwaltung
Odpowiedz

Po stosownych konsultacjach, drużyna została przyjęta. Myślę, że niedługo uda się zacząć.
Odpowiedz

Ja też chyba zrobię sobie jakąś drużynę. Przecież ktoś musi być najgorszy ;(
[Obrazek: 101005704499830101.png]
Odpowiedz

To Wielebny może skonstruować rotryjską ligę. Nie musi być najlepsza, ale najlepsze chęci zawsze nagradzamy!
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

(21.01.2020, 20:52:37)Taddeo Piccolomini napisał(a): Ja też chyba zrobię sobie jakąś drużynę. 
Jak idą przygotowania do pierwszego meczu?
[Obrazek: 101005704499830566.jpg]
 Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Odpowiedz

Akurat przy liczbie 13 A. C. Siena ma czas na treningi z kardynałem Michelangelem Wink A jak tam Bizancjum poszły mecze towarzyskie? Może dla sportu coś zagramy w między czasie?
[Obrazek: 101005704499830101.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.