Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Przedstawiłem projekt umowy zakładającej Ligę Bluszczową. Toczy się nad nim dyskusja.
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Ametyst I Dziecię
Odpowiedz

Uważam, że wchodzenie w jakiejkolwiek układy z Wandystanem jest sprzeczne z racją stanu Stolicy Apostolskiej.
Odpowiedz

Umowa nakłada obowiązek dostosowania się do poziomu naukowego i dydaktycznego.
Odpowiedz

(27.01.2020, 19:26:28)Hieronim Sieniawski napisał(a): Uważam, że wchodzenie w jakiejkolwiek układy z Wandystanem jest sprzeczne z racją stanu Stolicy Apostolskiej.

[Obrazek: MjYwNTMzYgs4FThnYgFvHntNbD0kWGFILFV0dmI1...cKKA17Cg==]
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Na szczęście nie jesteśmy realnym Kościołem, którego dyplomacja jest podporządkowana nakazowi misyjnemu oraz realizacji zasady salus animarum, więc możemy sobie pozwolić na komfort doboru partnerów.
Odpowiedz

Niech Jego Świątobliwość zadecyduje. On nadzoruje UR.
Odpowiedz

Może ich po prostu wywalić z porozumienia i będzie po sprawie...
Odpowiedz

Również uważamy, że dla zachowania delikatności w stosunkach międzynarodowych i nie stawać się jednocześnie hipokrytą, wolelibyśmy, gdyby zapis o Wandystanie zniknął. Audiotekę Ekskomunikę to można słuchać w wandejskiej Sodomie i Gomorze, nie na rotryjskich ziemiach. Amen.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Ponadto, Eminencjo @Michelangelo Piccolomini, może warto dziś jakąś uroczystość w Seminarium Apostolskim zrobić? Wszak dziś św. Tomasza z Akwinu, patrona studentów i wykładowców, no i postaci z pieczęci Apostolskiego Seminarium Duchownego.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

(28.01.2020, 11:23:07)Giovanni I napisał(a): Również uważamy, że dla zachowania delikatności w stosunkach międzynarodowych i nie stawać się jednocześnie hipokrytą, wolelibyśmy, gdyby zapis o Wandystanie zniknął. Audiotekę Ekskomunikę to można słuchać w wandejskiej Sodomie i Gomorze, nie na rotryjskich ziemiach. Amen.

Trochę mi głupio będzie to zaproponować. Znowu wyleje się na mą głowę wiadro pomyj.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.