Liczba postów: 2604
Liczba wątków: 198
Czy Eminencja Gremlin ma coś jeszcze do dodania? Od kilku pontyfikatów Eminencja zajmuje Seminarium Duchownym i nic tam się nie dzieje. Po drugie, czepia się Eminencja mojego, przepraszam Eminencji, gowna. Już o wszechobecnym używaniu pozdrowienia Wandejskiego nie tylko w Rotrii nie będę wspominał. Ale to tylko Eminencja potrafi. Pokory, pokory!
Liczba postów: 1676
Liczba wątków: 102
Misiewiczostwo i tyle. Nic się nie dzieje? Ilu mam absolwentów? A Liga Bluszczowa? Dziś wracam do pisania. O UR i ASD proszę się nie bać.
Pytałem o seminarium, a nie o Uniwersytet, Gremlinie.
Ilu mam absolwentów? Nie zapominaj biskupie, że zwracasz się do kardynała. Widać, że to ty potrzebujesz lekcji z ASD o hierarchii kościelnej. I lekcji elementarnej kultury, bo słoma zawsze ci z butów wystawała. Nawet patriarszych pantofli.
A Emanencji zawsze wodorosty z dupy wychodziły. I o tym wszyscy wiedza, od Emanencji Alfy Romeo po Piusa Pizanskiego.
Liczba postów: 2687
Liczba wątków: 254
Umiłowani Synowie,
Forum państwowe Stolicy Apostolskiej nie jest miejscem na kłótnie, waśnie i spory, wobec czego - władzą naszą apostolską - prosimy Was o zaprzestanie powyższego sporu. Udzielamy Wam pasterskiego upomnienia, a Was spór prosimy wyjaśnić, albo kanałem prywatnym albo za pośrednictwem Kongregacji Świętej i Powszechnej Inkwizycji, jeśli problematyka sporu będzie tego wymagać.
Z pasterskim błogosławieństwem,
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii
Liczba postów: 2014
Liczba wątków: 65
Czy wy wiecie, że jesteśmy świątynią? (...)
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
Zacząłem debatę na UR i nikt nie chce napisać tam nawet krótkiego zdania. A każdy był uczniem, większość studentami. Naprawdę jest mi niezwykle trudno cokolwiek rozruszać naukowego w Rotrii. Najbardziej chyba pasuje wam obrzucanie się błotem. Zróbmy walkę Fame MMA czy jak to się nazywa i będzie super.
Liczba postów: 983
Liczba wątków: 88
Ale do MMA trzeba się szykować
Emanencja Gremlin niech się nie martwi. Lorenzo de Medici zawsze powtarzał, ze kobiet się nie bije.
1 użytkownik polubienia ten post.1 użytkownik polubienia ten post.
• Fiodor Godunow