Liczba postów: 309
    Liczba wątków: 20

To coś musiało mnie ominąć.

![[Obrazek: pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW5...authuser=0]](https://lh3.googleusercontent.com/pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW56r9O7ShxpnndMTSVZwpg-iL7L_kOxIP2fZxGHlcenfOffp5qvR5ExBq-9vJ4cDdBE4TvJfswsnvyNJTI4o_9MMlqJhN5zB6J_Ytgsv4pGibMK0A6IcvvbMgOagOZzWcKk5Y8dbJBG7wGSaWHvDp3o7Pv13PYwKocg-C9wSTwtL6NhTDXvZpLudNjwMEBZtmMPWGMiS-G7KKmPFg9AjrtQrU4K24M4k5F19OlxRc1eGwcrdTGosH1Qjte-Q_DntvfPRfDn5WTmX4rRbzXQPel12Ude08xDZsP8EoJU1RfbE2FN2sb9CXSoOJez8LLrQwHmtJ7-goYFqDFj2D4tbFh5-tuDVcnWplmweWhsIVRrQsZw9-oW-p-WWzmeJV4VjdQYdQAWCkApjJ4IsD2BPehdjCUhQTmpYM6dmqlKP0IhA2J_3omRu5kEcxT58S_PnG2RCby16jo1bNlj562IpELivSHVB_pKWQH1Q4usbanZlbQoFyP4mJtsFNF4rQInQQlvTH6OzlKfOMtObSR2C-2J_QenS6601F-FrEbYODtwY-ytOGy_jb43QxDdRSMrUpfSKnlQW9ttBzrDrEDuJgpviCrCMH6VJKgDTs1LxBqEqGf-d-ftNl00ern8sWCxWWODikuLwgMsoJhjv9atp7zS4udHEY0enPBRaoTP2rDqdfHLjLcT6TorzhbGNuJK-PkkffQ4KJY-rSyOtl2uJz6upW2Z4xCJfm5GkFAunLoxkDVT3Z45iN12bBedrnSGooMNNYMACq-zkhAmEKU7BXHeWJRmIIA7ZF91V5Evm2AHVk4-Nhp0nMTa6LFSXPpSvTH90lYSNypU5_OODBCRYOp4jy0f57QZnRC2ctS9UbqtNZMQRftCNv0oXRBpAxOTp6X4WzdWhc-jI2HQixdYdUJg5pu4LNNj8SopFOy8dCzIw=w68-h86-no?authuser=0)
+ Fiodor Godunow 
Wielki Inkwizytor

Liczba postów: 2014
    Liczba wątków: 65

Ja jestem Margrabią Jaruzelimy.

Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani 
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus

Liczba postów: 2604
    Liczba wątków: 198

W komentarzu wobec sytuacji w Bialenii zaprezentuję logi z krzykopudełka Ekscelencji Swarzewskiego, któremu z emocji aż spadła maska i pokazał swoje prawdziwe oblicze - które potwierdziło mnie w słuszności o tej decyzji.
Cytat:AndrzejSwarzewski Pio, ujadać to może Twoja stara
AndrzejSwarzewski Także wypierdalaj za bramę 04 Mar 21:56
AndrzejSwarzewski Chuj ci w dupę postmodernistyczny psie
Jak mówiłem w innym miejscu - wolność i tolerancja kończą się w tym miejscu, gdzie oni chcą. Po chrześcijaństwie jechać można jak po zdechłym psie, powiedz słowo przeciw pseodointeligencji, a będziesz postmodernistycznym psem.
Sytuacji dopełniła rozkoszna i emocjonalna decyzja Andrzeja Swarzewskiego - automatycznie dostałem bana na forum Bialenii. Jednak Rotria będzie Państwem z klasą i obywatelom Republiki Bialeńskiej bana nie da, bo nie ma za co.
Znerwicowanemu Panu Andrzejowi Swarzewskiemu, który pokazał swoją pseudointeligencką prawdziwą twarz - życzę spokoju, wszak mikronacje to tylko zabawa. A Logi z krzykopudełka niech zostaną jako pamiątka tej decyzji i jej słuszności.

Hieronim Sieniawski 

Niezarejestrowany

Parafrazując wypowiedź Joanny Szczepkowskiej można śmiało powiedzieć, że 4 marca AD 2020 skończył się w Rotrii bialenizm 

Liczba postów: 413
    Liczba wątków: 24

To się profesor Swarzewski nam ładnie przedstawił hihi

Liczba postów: 2687
    Liczba wątków: 254

Republika Bialenii obrała kierunek ku zgubie. Wojną słowną - nie bójmy się tego terminu i tego twierdzenia - obywatele tego państwa nie odniosą żadnych korzyści. Ponadto, zwracamy uwagę całemu Pollinowi - otwórzcie oczy i odwróćcie się od tego Siedliska Zła. Dlaczego Siedliska Zła? Dlatego, że nie ma i nie będzie publicznego przyzwolenia na obrażanie innych! Na obrażanie ich rodzin; matek i ojców czy rodzeństwa. Apelujemy - nie twórzmy takiego Mikroświata. W dobie zmierzchu Mikroświata jednoczmy się. Żyjmy w zgodzie i przyjaźni, a nie rynsztokowym słownictwem izolujmy się, tworząc atmosferę nienawiści i hejtu. Bialenia obrała kurs, który miała prawo obrać będąc suwerennym państwem - kurs ku zgubie i zapomnieniu. W Państwie Kościelnym, która zalicza się do najbardziej prestiżowych mikronacji i legitymuje się jedną z najstarszych historii; nie będzie przyzwolenia na wzajemne obrażanie się i obrzucanie gnojem! Liczymy też, że w ślad za Stolicą Apostolską pójdą inne państwa świata i będziemy budować Mikroświat we wzajemnej zgodzie i przyjaźni.

(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

Liczba postów: 32
    Liczba wątków: 10

Prawdę i tylko prawdę powiedziałem. 

Hieronim Sieniawski 

Niezarejestrowany

Oooo... "Fylozof" się zjawił 

Bez żalu 
ŻEGNAMY.

Liczba postów: 983
    Liczba wątków: 88

O co chodzi wgl bo jakoś za szybko się dzieje to wszystko...

Liczba postów: 101
    Liczba wątków: 4

Czy zostanę wylany z Kościoła bo Rotria nie chce mieć nic wspólnego z Bialenią i jej obywatelami?

x. Joachim von Ribbentrop