Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konwersja na judaizm (Prima Aprilis MMXX)
(01.04.2020, 16:12:06)Janusz Zabieraj napisał(a): Jakos nie wiem slabe te zarty primaprilsowe

Kiedyś to było, jak Castiglioni przyznawał się, że jest tożsamy z Cordobą Big Grin To były czasy. Niedościgniony wzór. 
Niemniej, o jakich żartach w ogóle Wielebny mówi?
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

(01.04.2020, 16:12:06)Janusz Zabieraj napisał(a): Jakos nie wiem slabe te zarty primaprilsowe

Każdy robi to na swój sposób. Grunt to się uśmiechnąć w ten dzień i w obecnej sytuacji realnej. Smile A przy okazji chociaż raz w roku, zagranicą nie będziemy postrzegani jako banda podstarzałych sztywniaków, dzisiaj wszystko jest dozwolone. Nawet mnożenie przez zero.  Big Grin
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Czasem w tych wysiłkach nad zmianą wizerunku to trzeba uważać. Żeby nie przedobrzyć. Smile

A w kwestii tej konwersyi to jestem zbulwersowany. To pewno dlatego żeśta nie mieli czasu na posługę zagranicą. Na żydostwo był czas. Na wiary sprzedawczykowe się nawracają, świniopasów sarmackich na pałace wpuszczają. Czas mi umierać...
[Obrazek: 5tcreVe.png]
Odpowiedz

dzielenie przez zero Wasza Świetobliwość
Odpowiedz

(01.04.2020, 16:44:43)Stanisław Dmowski napisał(a): Czasem w tych wysiłkach nad zmianą wizerunku to trzeba uważać. Żeby nie przedobrzyć. Smile

A w kwestii tej konwersyi to jestem zbulwersowany. To pewno dlatego żeśta nie mieli czasu na posługę zagranicą. Na żydostwo był czas. Na wiary sprzedawczykowe się nawracają, świniopasów sarmackich na pałace wpuszczają. Czas mi umierać...

Jeszcze zorganizujmy roast Patriarchy Kościoła Rotryjskiego i można powiedzieć, że widziałeś wszystko  Big Grin

Tak drogi Zabieraju, dzielenie miało być, ale jakiś chochlik forumowy z rodziny gremlinus rotrianus wkradł się do tej wypowiedzi i wyszło co wyszło.  Big Grin
Kardynał biskup Ostii

Odpowiedz

ja wiecie sporo czytalem o mikronacjach jak kolega mi o nich opowiedzial znaczy on z dzieckiem wypracowanie z wosu pisal o tym. i wyczytalem ze mikronacje mają najlepiej naśladować realne kraje. trudno mi sobie wyobrazić w prawdziwym Watykanie takie żarty 1 kwietnia...
Odpowiedz

Nikt nawet konwersji nie pogratulował! A egzamin przed Bejt Dinem do łatwych nie należał...
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep

Odpowiedz

(01.04.2020, 17:32:18)Mordechaj Medajcbaum napisał(a): Nikt nawet konwersji nie pogratulował! A egzamin przed Bejt Dinem do łatwych nie należał...

Gratulacje.
Kardynał biskup Ostii

[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Aurelio de Medici y Zep
Odpowiedz

(01.04.2020, 17:35:35)Pius Leon II napisał(a):
(01.04.2020, 17:32:18)Mordechaj Medajcbaum napisał(a): Nikt nawet konwersji nie pogratulował! A egzamin przed Bejt Dinem do łatwych nie należał...

Gratulacje.

Tak po prostu? Beż żadnych kwiatów, ani nawet czekoladek?

Odpowiedz

Ale kwiatki facetowi... Ble
[Obrazek: 101005704499830101.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.