Liczba postów: 983
Liczba wątków: 88
To dobrze
Liczba postów: 2919
Liczba wątków: 344
Ja już jutro kończę maraton maturalny, więc będę stale aktywny. Ostatnie dni i okoliczności trochę przyspieszyły mój powrót, ale od jutra zaczynam już z całą siłą. Cieszę się, że Ksiądz również wraca
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.
Liczba postów: 2771
Liczba wątków: 225
Im nas więcej, tym lepiej.
Nie ma nie od dwóch dni i nie będzie jeszcze dziesięć

Mewy pozdrawiają
Liczba postów: 2687
Liczba wątków: 254
Udanego wypoczynku

Mi niestety się to nie uda w tym roku, nadmiar pracy i obowiązków. Teoretycznie w pracy miałem iść na urlop od... dzisiaj, ale niestety pracodawca mnie nie puścił na niego, brak kadry a nadmiar zamówień
Jednocześnie informuję, że Ojciec Święty ma problemu z Internetem. Nie było Go dzisiaj, absencja może przedłużyć się do jutra.
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii
Liczba postów: 2919
Liczba wątków: 344
Dziękujemy Waszej Eminencji za przekazanie wiadomości

Rzeczywiście dotknął nas problem z internetem stacjonarnym, a mobilny po udostępnieniu do komputera działa wręcz żałośnie wolno. Awaria jest dość poważna i wymaga serwisu, ale problem powinien być rozwiązany jeszcze dziś. We wszelkich sprawach jesteśmy jednak do dyspozycji, choć odpowiedź może się opóźnić. Przepraszamy najmocniej za kłopoty.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.
A ja jestem.

Pracuję właśnie nad tekstem "Wpływ mów Pro Eligendo Pontifice na wybór Biskupa Rotrii". Tekst wydany przez moje wydawnictwo udostępnię oczywiście na Uniwersytecie Rotryjskim.
Liczba postów: 2687
Liczba wątków: 254
Kiedy będzie miała miejsce publikacja tej pracy?

Nie mogę się doczekać, bardzo ciekawy temat!
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii
Najpóźniej po weekendzie, Eminencjo Profesorze.
Wracam i przysyłam zdjęcie, żeby nie było że nic nie robiłem. Jestem dostępny jak kiedyś.