Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nieobecności
To dobrze Wink
[Obrazek: 101005704499830101.png]
Odpowiedz

Ja już jutro kończę maraton maturalny, więc będę stale aktywny. Ostatnie dni i okoliczności trochę przyspieszyły mój powrót, ale od jutra zaczynam już z całą siłą. Cieszę się, że Ksiądz również wraca Smile
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

Im nas więcej, tym lepiej. Wink
  • Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

Nie ma nie od dwóch dni i nie będzie jeszcze dziesięć Wink Mewy pozdrawiają Smile
Odpowiedz

Udanego wypoczynku Wink Mi niestety się to nie uda w tym roku, nadmiar pracy i obowiązków. Teoretycznie w pracy miałem iść na urlop od... dzisiaj, ale niestety pracodawca mnie nie puścił na niego, brak kadry a nadmiar zamówień Wink

Jednocześnie informuję, że Ojciec Święty ma problemu z Internetem. Nie było Go dzisiaj, absencja może przedłużyć się do jutra.
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Dziękujemy Waszej Eminencji za przekazanie wiadomości Smile
Rzeczywiście dotknął nas problem z internetem stacjonarnym, a mobilny po udostępnieniu do komputera działa wręcz żałośnie wolno. Awaria jest dość poważna i wymaga serwisu, ale problem powinien być rozwiązany jeszcze dziś. We wszelkich sprawach jesteśmy jednak do dyspozycji, choć odpowiedź może się opóźnić. Przepraszamy najmocniej za kłopoty.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

A ja jestem. Smile Pracuję właśnie nad tekstem "Wpływ mów Pro Eligendo Pontifice na wybór Biskupa Rotrii". Tekst wydany przez moje wydawnictwo udostępnię oczywiście na Uniwersytecie Rotryjskim.
Odpowiedz

Kiedy będzie miała miejsce publikacja tej pracy? Smile Nie mogę się doczekać, bardzo ciekawy temat!
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Najpóźniej po weekendzie, Eminencjo Profesorze. Smile
Odpowiedz

Wracam i przysyłam zdjęcie, żeby nie było że nic nie robiłem. Jestem dostępny jak kiedyś.
[Obrazek: IMG_20200710_150724_2.jpg]
  • Aurelio de Medici y Zep
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.