Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Gratuluję dobrego wyniku
Odpowiedz

Księże Kardynale Pio Maria de Medici
Chciałem się po cichu przypomnieć w sprawie pieniędzy dla Gwardii i Zakonu Krzyżackiego
Odpowiedz

(04.09.2020, 08:30:08)Andrew von Habsburg napisał(a): Księże Kardynale Pio Maria de Medici
Chciałem się po cichu przypomnieć w sprawie pieniędzy dla Gwardii i Zakonu Krzyżackiego

Eminencję x. kardynała Pia gdzieś - kolokwialnie mówiąc - "wcięło". Będzie się musiał Wasza Wysokość uzbroić w cierpliwość. Smile
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Wcięło, bo mu internet wcięło. Pojawi się zapewno jutro. Zapewniam.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Wasza Eminencjo
Będę czekał spokojnie. Proszę nareperować Internet.
Odpowiedz

Przecież te pieniądze i tak nie mają wartości. Równie dobrze mógłbym napisać jutro, że kupiłem sobie 2137 czołgów i kto mi co zrobi?
[Obrazek: pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW5...authuser=0]
+ Fiodor Godunow
Wielki Inkwizytor
[-] 2 użytkowników lubi ten post.
  • Gagik Bagratyda, Stanisław Wieniawa
Odpowiedz

System gospodarczy w Rotrii to niestety niewypał. Nie przyjął się i nie przyjmie, choć trudno się dziwić, bo stworzenie ciekawego systemu to żmudne i niełatwe zajęcie. I wymaga opracowania dobrego systemu informatycznego zarazem.
Odpowiedz

Nic nikt Panu nie zrobi,
ale ja uznaję hierarchię i władzę w Rotrii
Odpowiedz

(07.09.2020, 14:47:14)Janusz Zabieraj napisał(a): System gospodarczy w Rotrii to niestety niewypał. Nie przyjął się i nie przyjmie, choć trudno się dziwić, bo stworzenie ciekawego systemu to żmudne i niełatwe zajęcie. I wymaga opracowania dobrego systemu informatycznego zarazem.

Jakiekolwiek systemy gospodarcze nie mają sensu, o ile nie będą osadzone w jakimś uniwersalnym "nadsystemie". Poza tym, co ja mam z tymi pieniędzmi robić? Jaki one mają wpływ na rozgrywkę? Podejrzewam, że zerowy Smile
[Obrazek: pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW5...authuser=0]
+ Fiodor Godunow
Wielki Inkwizytor
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Aurelio de Medici y Zep
Odpowiedz

Jestem mikronautą starej daty i uważam wszelakie systemy gospodarcze za "zabawkę na chwilę" lub po prostu dodatek. Mikronacje to fora, mikronacje to komunikatory, systemy gospodarcze były gdzieś zawsze na bocznym torze - aczkolwiek lepiej, aby był. Zawsze to dodatkowy plus, chociaż w naszych realiach i patrząc na zapał niektórych z mieszkańców - nie widzę wielu możliwości korzystania z tego. Niemniej mam nadzieję, że system się rozkręci i będzie z niego pożytek. Może mapy autorstwa Eminencji de Medici ożywią go. Wink
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Aurelio de Medici y Zep
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.