Liczba postów: 44
    Liczba wątków: 4

Czy to zarzut, że mamy do czynienia z kolejnym klonem?

(—) Vladimir ik Lihtenštán
Ambasador Księstwa Sarmacji
diuk Nólihtenštán

Liczba postów: 359
    Liczba wątków: 29

(19.06.2016, 09:05:14)Vladimir von Lichtenstein link napisał(a):  Czy to zarzut, że mamy do czynienia z kolejnym klonem?
Nie zdziwiłbym się 

Sua Altezza Serenissima
Alberto Tommaso
Duca di Parma

Liczba postów: 6
    Liczba wątków: 2

(18.06.2016, 23:09:09)Petros Domestosigos link napisał(a):  Widzę, że dostojny Mikisigos do Rotrii również chce się wcisnąć :
Jakim to trzeba być, że tak nazwę nieelegancko, ale tępym.. Otóż jestem wnuczką Konstantinosa Mikisigosa, siostrzenicą Nikolaosa Mikisigosa. Tak wiem, jak się zachowali, ja zachowałam o nich dobre wspomnienia. Nie mam nic poza krwią wspólnego z Mikisigosami. Moje pełne nazwisko brzmi Drogi Panie tak.. Wytłuszczę i włączę Caps Lock dla właściwego odczytania przez Pana zaćmione oczęta 
D'ESTE Y CÓRDOBA (wersja skarlandzka), a 
D'ESTE E CORDOVA (wersja rotryjska). Poza tym Drogi Panie, zarówno mnie, jak moją matkę, która Surmenię po ślubie z moim ojcem opuściła, nie obchodziła, nie obchodzi i obchodzić nie będzie pańska ojczyzna. To tyle w temacie.

Jej Książęca Wysokość Maria d'Este e Cordova
Regentka Księstw Sewilli i Modeny oraz Hrabstwa Córdoby,
Hrabina Cavriago

Liczba postów: 125
    Liczba wątków: 11

(19.06.2016, 09:05:14)Vladimir von Lichtenstein link napisał(a):  Czy to zarzut, że mamy do czynienia z kolejnym klonem?
To nie tyle zarzut, co stwierdzenie faktu, Dostojny. Wskazuje na to nie tylko naiwnie powtarzana w kółko historyjka (klon Mikisigosa, pojawienie się znikąd osoby która od razu deklaruje się jako potomek klona, ogłoszenie śmierci klona), ale - o ile mi wiadomo, miałem tylko pośrednie przekazy - sprawdzenia dokonywane przez władze Skarlandu, wykorzystujące dane (adresy IP klonera) otrzymane od Surmenii. 
Nie wiem, ćzy Mikisigos jak dotąd klonował się w Rotrii, tu raczej żadnych wyroków nie ma, więc jeżeli taka wola Patriarchy to może siedzieć w jednej osobie. Po prostu z góry ostrzegam przed jakąś ewentualną aferą. 

/-/ brat Μακαρηος 
Archimandryta Zakonu Bazylianów
GG: 57248945

Liczba postów: 891
    Liczba wątków: 148

Afery... Znowu. Umrzeć idzie normalnie.

Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli, 
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.
Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.

Liczba postów: 667
    Liczba wątków: 80

(22.06.2016, 16:56:04)Carlo Lorenzo de Medici y Zep link napisał(a):  Afery... Znowu. Umrzeć idzie normalnie.
Przynajmniej jest co czytać  ;D

/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior