Liczba postów: 205
Liczba wątków: 16
Jestem po prostu wrażliwa na tego typu działania. Osobiście brzydziłabym się w jakikolwiek sposób propagować taką symbolikę i mam nadzieję, że podobne odczucia mają w swoim sumieniu Panowie.
(-) Alexandra Isabella I Dostojewska von Vincis de domo Salazar Savinion
Imperatrix Nordatae et Brodriae, Regina Balamutiae, Russiae, Ostiae et Noclessiae, Contessa da Corella, Baronessa Empoliae et Verum Regina Bialeniae
etc... etc.. etc.
Liczba postów: 2771
Liczba wątków: 225
Tak, nie popieram takich avatarów, ale jednocześnie nie uważam, żeby ich zakazywać.
Liczba postów: 2014
Liczba wątków: 65
W mikroświecie jesteśmy kimś na kształt aktorów w teatrze - trudno oczekiwać, aby Emil Karewicz jako Brunner zamazał sobie swastyki.
Premier ZSKHiW Ciecierad Ciecieląg w mikronacjach posługuje się wizerunkiem Lenina. Prezerwatyw Tradycja Radziecki funkcjonuje jako Stalin z zezem. Prezydent Grenin ma generała Szojgu, którego też niektórzy oskarżają o zbrodnie wojenne w Donbasie. Stosując zakaz powinniśmy oczekiwać konsekwencji, a to by zakrawało o absurd.
Ciekawostka: nasz wspólny kolega Iwan Pietrow przez jakiś czas miał awatar z prezydentem Azerbejdżanu Alijewem, a że znamy się dosyć dobrze i często gadamy o polityce to mogę zapewnić, że on tego gościa nie darzy specjalną sympatią. Awatar nie jest najczęściej elementem propagowania ideologii.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
Liczba postów: 903
Liczba wątków: 18
Alijew to też zbrodniarz.
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
No właśnie, a powiedzieć o Iwanie, że go promuje to tak jakby mnie podejrzewać o zapisanie się do Konfederacji.
Ja sam mam na awatarze schizmatyckiego diakona, co bynajmniej nie oznacza, jakobym popierał schizmę.
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
No ja tu akurat mam Szostaka. Z jednej strony dlatego, że to wspaniały kompozytor, wielki człowiek, Bohater Pracy Socjalistycznej i jeden z najlepiej ubranych ludzi w Związku Radzieckim. Jednocześnie nie oznacza to, że przestałem być muzycznym beztalenciem i zacząłem komponować.
W imieniu wiernych Diecezji Konstantynopolitańskiej chciałbym prosić, aby któryś z kapłanów rotryjskich przybył do Cesarstwa i celebrował w Boże Narodzenie mszę świętą dla wiernych obrządku łacińskiego, dość licznych w pewnych częściach Cesarstwa. Najlepszym miejscem dla takiej celebracji była by oczywiście Bazylika Narodzenia Pańskiego w Betlejem.
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
Liczba postów: 2771
Liczba wątków: 225
Nic nie obiecuję, ale może mi się uda. Realnie święta mam zajęte tak, jak weekendy.
Liczba postów: 102
Liczba wątków: 1
20.12.2020, 23:08:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.12.2020, 23:09:38 przez Karol Medycejski.)
Mam nadzieję, że nie dlatego, że Eminencja* uczy się do doktoratu
zarówno w święta, jak i w weekendy ;)
*Ekcelencja, trochę WE awansowałem, ale to ze szczerego przekonania, że tak powinno być.