Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Matko, jak ja nie ufam takim ludziom, którzy w ten sposób mitologizują swoje szczenięce lata. xD
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

(20.12.2020, 23:03:33)Janusz Zabieraj napisał(a): Nic nie obiecuję, ale może mi się uda. Realnie święta mam zajęte tak, jak weekendy.

Święta to chyba wszyscy mają zajęte. Wink Być może właściwym rozwiązaniem było by przejście całej Rotrii na kalendarz juliański.
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Ametyst I Dziecię
Odpowiedz

I początek roku powinien być we wrześniu albo w marcu, bo kto normalny siedzi w Sylwestra przy komputerze?
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Z pewnym opóźnieniem, ale będę działał. Wink
Odpowiedz

No i tak oto piszę swój post numer 2000 na naszym forum, ahh... Chyba z tej okazji wpada wypić szampan, tak więc proszę - lampka Dom Pérignon dla każdego! Wink
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

(23.12.2020, 17:48:26)Mikołaj Dreder napisał(a): No i tak oto piszę swój post numer 2000 na naszym forum, ahh... Chyba z tej okazji wpada wypić szampan, tak więc proszę - lampka Dom Pérignon dla każdego! Wink

Dziękuje,wole sok pomarańczzowy,alkocholu nie tykam
Odpowiedz

Oj, to z karierą duchowną może być ciężko, bo jak będzie Pan puryfikował kielich po Komunii? Wink
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
Odpowiedz

(23.12.2020, 17:49:31)Roberto.Hongo napisał(a):
(23.12.2020, 17:48:26)Mikołaj Dreder napisał(a): No i tak oto piszę swój post numer 2000 na naszym forum, ahh... Chyba z tej okazji wpada wypić szampan, tak więc proszę - lampka Dom Pérignon dla każdego! Wink

Dziękuje,wole sok pomarańczzowy,alkocholu nie tykam

To tak jak realny ja. Big Grin  Ale przy tak wyjątkowej okazji muszę ją uświetnić czymś wyjątkowym.
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Wszystko jest dla ludzi, ale fakt, nie znoszę nadużywania alkoholu. W alkoholu siedzi diabeł.
Odpowiedz

Wszystkiego można nadużyć i alkohol nie jest wyjątkiem, ale sam w sobie nie jest zły.
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.