Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podsumowanie roku 2020 oraz plebiscyt na Człowieka Roku 2020
Dziękuję za zgłoszenie. Byłoby niezłą ironią gdyby ktoś taki jak ja został Waszym Człowiekiem Roku. Ja zgłaszam w rewanżu Towarzysza Kardynała Aureliusza Medyceusza-Zepa.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

(11.01.2021, 15:34:30)Ametyst I Dziecię napisał(a): Dziękuję za zgłoszenie. Byłoby niezłą ironią gdyby ktoś taki jak ja został Waszym Człowiekiem Roku. Ja zgłaszam w rewanżu Towarzysza Kardynała Aureliusza Medyceusza-Zepa.

Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
  • Ametyst I Dziecię
Odpowiedz

(11.01.2021, 13:57:34)Taddeo Piccolomini napisał(a): Według mnie na ten tytuł zasługują jedynie JE Dreder oraz JE Zabieraj. Nikt tak jak oni nie działali aktywnie cały rok.

• Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

Ja za człowieka roku uznałbym raczej osobę, której działania miały największe znaczenie dla Rotrii. Tutaj kandydat jest chyba tylko jeden - tow. Ametyst Faradobus. Zakończenie konfliktu z Bialenią bezsprzecznie należy do najważniejszych wydarzeń zeszłego roku.
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
Odpowiedz

My pragniemy zgłosić Wielmożnego Hrabiego Ametysta Faradobusa. Dzięki niemu udało się nam, jako Sekretarzowi Stanu, doprowadzić do pojednania naszych narodów.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

A ja zgłaszam Jego Świątobliwość Jana III.  Smile
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Z miłą chęcią na kandydata człowieka roku zgłaszam Patriarchę Jana III
(-) Ks. Abp Adalbertus Pronobis von Hippogriff-Piccolomini SJ,
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa
Osobisty Sekretarz Patriarchy Piusa VII
[Obrazek: adalbertus.abp.png]
Odpowiedz

(11.01.2021, 19:20:08)Gagik Bagratyda napisał(a): Ja za człowieka roku uznałbym raczej osobę, której działania miały największe znaczenie dla Rotrii. Tutaj kandydat jest chyba tylko jeden - tow. Ametyst Faradobus. Zakończenie konfliktu z Bialenią bezsprzecznie należy do najważniejszych wydarzeń zeszłego roku.

Konflikt z Bialenią lub przyjaźń były zależne od chumoru jednej osoby więc no xD
[Obrazek: 101005704499830101.png]
Odpowiedz

(11.01.2021, 20:37:31)Taddeo Piccolomini napisał(a):
(11.01.2021, 19:20:08)Gagik Bagratyda napisał(a): Ja za człowieka roku uznałbym raczej osobę, której działania miały największe znaczenie dla Rotrii. Tutaj kandydat jest chyba tylko jeden - tow. Ametyst Faradobus. Zakończenie konfliktu z Bialenią bezsprzecznie należy do najważniejszych wydarzeń zeszłego roku.

Konflikt z Bialenią lub przyjaźń były zależne od chumoru jednej osoby więc no xD

Niby od czyjego humoru?
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Od CHUMORU rozdającego kremówki. Ponoć Swarzewski znał go bardzo dobrze.
[Obrazek: 101005704499830101.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.