Liczba postów: 2014
    Liczba wątków: 65

Ale on to akurat we Wiedniu, a wszędzie gdzie byli Habsburgowie tam dziś jest tytułomania. Nieważne czy to Galicja, Czechy, Austria czy Węgry.

Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani 
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus

Liczba postów: 2919
    Liczba wątków: 344

W Rotrii też Habsburgów mieliśmy lata temu u władzy, więc wszystko się zgadza.

Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

1 użytkownik polubienia ten post.1 użytkownik polubienia ten post.
	  • Ametyst I Dziecię

Liczba postów: 2687
    Liczba wątków: 254

(29.11.2020, 17:36:47)Aurelio de Medici y Zep napisał(a):  Ja też bardzo lubię tytuły.
Pozdrawiam, Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość oraz Eminencja Najprzewielebniejszy ksiądz kardynał książę magister netowy Aurelio Lorenzo Carlo de Medici y Zep, Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Kamerling Stolicy Świętej, Wierny Piesek Ojca Świętego, Uosobienie Skromności i Pokory.
Uosobienie Rotrii też już mieliśmy na naszym terytorium... 

Ja chyba jestem już stary, wystarczy mi zwyczajne Mikołaj Kardynał Dreder, Dziekan Kolegium Kardynalskiego, nie muszę przy tym akcentować tytułu kardynała biskupa Ostii, stażem biskupa najstarszego, administratora forum i serwera właściciela, patriarchy trzykrotnego, podobnież Wicekanclerza, profesora i doktora historii czy też doradcy osobistego Biskupów Rotrii. 

(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

Liczba postów: 2014
    Liczba wątków: 65

Jak ten generał brygady Bolesław Wieniawa-Długoszowski, były pułkownik.

Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani 
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus

Liczba postów: 2919
    Liczba wątków: 344

Jeśli nie liczyć czasów II Rotrii, to najstarszym stażem aktywnym biskupem jest... moja skromna osóbka 

Niech Wasza Eminencja nie zapomina, że "trzeciorotryjski" prezbiterat otrzymał Ksiądz od Uosobienia Skromności i Pokory 

Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

Liczba postów: 2687
    Liczba wątków: 254

(03.12.2020, 23:15:44)Aurelio de Medici y Zep napisał(a):  Jeśli nie liczyć czasów II Rotrii, to najstarszym stażem aktywnym biskupem jest... moja skromna osóbka 

Niech Wasza Eminencja nie zapomina, że "trzeciorotryjski" prezbiterat otrzymał Ksiądz od Uosobienia Skromności i Pokory 
Oczywiście, że nie zapominam, ale ze względów estetycznych (o ile to dobre słowo) trzymam się dat nominacji z okresu II Rotrii:, wszak Kościół Rotryjski trwał nieprzerwanie, prawnie nie pozbawiono mnie tamtych godności (które otrzymałem legalnie) i nie widzę podstaw, aby nie uznawać dat tamtych nominacji jako "wiodące".

(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

Liczba postów: 903
    Liczba wątków: 18

Proszę o zmianę mojego herbu na wzór 
tego. Prosiłbym jednak o zmianę we wstędze na dewizę kotwicy na krzyż albo zmianę całej wstęgi na inną, a także o zmianę dewizy na jej odpowiednik w języku greckim: "Ἐν τούτῳ νίκα".

Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի

Liczba postów: 983
    Liczba wątków: 88

(17.02.2021, 23:48:15)Gagik Bagratyda napisał(a):  Proszę o zmianę mojego herbu na wzór tego. Prosiłbym jednak o zmianę we wstędze na dewizę kotwicy na krzyż albo zmianę całej wstęgi na inną, a także o zmianę dewizy na jej odpowiednik w języku greckim: "Ἐν τούτῳ νίκα".
Do poniedziałku pokażę parę wersji herbu WE Arcybiskupie.

Liczba postów: 983
    Liczba wątków: 88

Oto moja pierwsza propozycja dla JE Gagika. Jeśli spodobało się to i miniaturkę do podpisu dostarczę. Następne zlecenia rozpoczynam wykonywać.

Liczba postów: 903
    Liczba wątków: 18

Wspaniały! Bardzo dziękuję i proszę o miniaturkę.

Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի