Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Czytając Dużo Książek Wiem Dużo. Ojcze Emerycie , Ojciec Bardzo dużo wie. Nazywam Ojca Emeryta ,,Mądrym Człowiekiem ".
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

Diakon Piechota to rotryjski Jeszua Ha Nocri.
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Ametyst I Dziecię
Odpowiedz

(18.02.2021, 22:27:26)Piotr napisał(a): Diakon Piechota to rotryjski Jeszua Ha Nocri.

O Chrystusie pomiłuj... Ojcze, może nie jest, aż tak z nim źle?
Jego Świątobliwość Metropolita Broskwy i całej Brodrii
Paweł

[Obrazek: 86_01_12_21_10_44_29.png]
  • Stanisław Wieniawa
Odpowiedz

Może diakon Tymoteusz zostanie szaleńcem dla Chrystusa? Mieć u siebie jurodiwego będzie całkiem ciekawie.
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
[-] 2 użytkowników lubi ten post.
  • Ametyst I Dziecię, Stanisław Wieniawa
Odpowiedz

Taki jest, dlatego w niego wierzymy. Byleby tylko nie popadł w schizmę, lecz wytrwał w obranej drodze.
  • Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

(18.02.2021, 22:46:29)Piotr napisał(a): Taki jest, dlatego w niego wierzymy. Byleby tylko nie popadł w schizmę, lecz wytrwał w obranej drodze.

Czy Ojciec chciał tutaj nawiązać do mojego złego wyboru?
Paweł

Odpowiedz

(18.02.2021, 22:47:51)Piotr Pawłow napisał(a):
(18.02.2021, 22:46:29)Piotr napisał(a): Taki jest, dlatego w niego wierzymy. Byleby tylko nie popadł w schizmę, lecz wytrwał w obranej drodze.

Nie, skąd. Do wcześniejszych zachowań Tymoteusza. Był luteraninem, wschodniobrzędowcem itp.
Odpowiedz

(18.02.2021, 22:50:45)Piotr napisał(a):
(18.02.2021, 22:47:51)Piotr Pawłow napisał(a):

Nie, skąd. Do wcześniejszych zachowań Tymoteusza. Był luteraninem, wschodniobrzędowcem itp.

Tymoteusz z tego co widzę sam nie wie co chce robić, chyba że tylko mi się wydaje. Wink
Paweł

• Stanisław Wieniawa
Odpowiedz

(18.02.2021, 22:32:14)Gagik Bagratyda napisał(a): Może diakon Tymoteusz zostanie szaleńcem dla Chrystusa? Mieć u siebie jurodiwego będzie całkiem ciekawie.

Póki co to jest czymś na kształt pustelnika z Grzechyni czyli Natanka.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Jebać to wszystko. Rotria finita. Gratuluję 100000000000000-nemu wcieleniu Wieniawy wyboru na Stolec. Ten żart przestał być już śmieszny. Wypiszcie mnie z teog interesu. Mam to wszystko w dupie.

Wypierdalam stąd jeszcze dziś. Będę się z was k**** śmiał. PS. Pozdrawiam znad wódki, którą piję nie w wadszej intencji, ale k***** Lorenza de Meidciego i Ferdynanda von Habsbruga, i Alberta Orańskiego. Luj z wami, Bracia

A i luje darujcie se jakieś procesy za wulgaryzmy przed tą śmieszną instytucją zwną inkwizycją. w ch*** ją mam, jak i tą całą Rotrię, z której uczyniliście tylko zwykłą parodię, jakąś jebaną, z całym szacunkiem, którego nie mam, symulakrą. Bawcie się dobrze. Godunov/Mancini out. For good this time, you filthy motherfuckers.
[Obrazek: pxHSe0MNuNQnNVRgrEQBRFCuoTWQFwOmri8J5KW5...authuser=0]
+ Fiodor Godunow
Wielki Inkwizytor
[-] 4 użytkowników lubi ten post.
  • Gagik Bagratyda, Mikołaj Dreder, Pio Maria de Medici, Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.