Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Wielebny to się taki obieżyświat robi.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

(19.02.2021, 20:26:24)Tymoteusz Piechota napisał(a): Odwiedziłem Magnifakt.

Niech Brat odwiedzi Rzeczypospolitą Obojga Narodów, ten gościnny naród na pewno przyjmie Brata z otwartymi ramionami. Polecam wycieczkę do tego miejsca. Mój przyjaciel, Pan Aleksander Trzaska-Chojnacki udzieli Bratu staropolskiej gościny w swoim Malborku.
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Myślę, że Jego Królewska Mość Jan V (nie, nie, nie ma nic wspólnego z linią Janów Rotryjskich) na pewno ucieszy się z tak aktywnego członka społeczności. Może Szlachta pokocha Wielebnego i zapragną, by został u nich na dłużej?
† PIO DE MEDICI
Odpowiedz

Tylko mam Problem z Potwierdzeniem Rejestracji , Jakie są tam Słowa.
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

(19.02.2021, 20:59:45)Giovanni III napisał(a): Myślę, że Jego Królewska Mość Jan V (nie, nie, nie ma nic wspólnego z linią Janów Rotryjskich) na pewno ucieszy się z tak aktywnego członka społeczności. Może Szlachta pokocha Wielebnego i zapragną, by został u nich na dłużej?

O, tak. Zapomniałem o Jego Miłości Janie, to wspaniały człowiek i były rotryjczyk, którego pamiętam jeszcze jako małe dziecko, stawiające pierwsze kroki w Państwie Kościelnym. Jeśli już Wielebny Piechota dotrze na królewski dwór, proszę przekazać Jego Królewskiej Mości moje pozdrowienia oraz zapewnić, że pamiętam o Nim w modlitewnym czuwaniu.
Kardynał biskup Ostii

[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

(19.02.2021, 21:04:26)Tymoteusz Piechota napisał(a): Tylko mam Problem z  Potwierdzeniem Rejestracji , Jakie są tam Słowa.

Jego Królewska Mość Jan V, zgodnie z Słowami Pisma Świętego, jest najpiękniejszym spośród synów ludzkich (Ps 45, 3).
† PIO DE MEDICI
Odpowiedz

Jakie mam Słowa wpisać w Potwierdzeniu Tam Rejestracji ?
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

(19.02.2021, 21:07:35)Tymoteusz Piechota napisał(a): Jakie mam Słowa wpisać w Potwierdzeniu Tam Rejestracji ?

A o co pytają?
Kardynał biskup Ostii

Odpowiedz

Powtarzam:

Jego Królewska Mość Jan V, zgodnie z Słowami Pisma Świętego, jest najpiękniejszym spośród synów ludzkich (Ps 45, 3).
† PIO DE MEDICI
Odpowiedz

A co Sądzicie o Domku na Prerii?
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.