Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Dziękujemy, ale idzie nam w boczki.
Odpowiedz

No i Brodria w dniu dzisiejszym zakończyła dzialałność przez W.I. Grenina. Cóż, może pora na kolejny projekt?
Jego Świątobliwość Metropolita Broskwy i całej Brodrii
Paweł

[Obrazek: 86_01_12_21_10_44_29.png]
Odpowiedz

Zakończyła?! Co, gdzie, kiedy?
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
Odpowiedz

(21.02.2021, 23:35:02)Gagik Bagratyda napisał(a): Zakończyła?! Co, gdzie, kiedy?

Właśnie przed chwilą, Jaśnie Oświecony Grenin się obudził i zaczął wysuwać bezpodstawne roszczenia. Mimo braku jego zaangażowania w ratowanie kraju zaczął płakać, że on jest władzą, a ja nie chcąc wchodzić w potyczki słowne oddałem mu to co "jego".
Paweł

Odpowiedz

A kto Was zbanował?
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Markiz Bolonii i Bari, Baron Vinci
Hetman wielki i podskarbi wielki
Starosta brzeskolitewski
Rector Universitatis Cracoviensis
Odpowiedz

(21.02.2021, 23:48:30)Michał Franciszek Lisewicz napisał(a): A kto Was zbanował?

Sami się usunęliśmy z tego legowiska głupoty, szkoda marnować czas przez takiego człowieka.
Paweł

Odpowiedz

Znów odsyłam do naszej rozprawy o Brodrii jako "mikronacji wadliwej". Ciągłe spory o władzę.
Odpowiedz

(21.02.2021, 23:53:42)Piotr napisał(a): Znów odsyłam do naszej rozprawy o Brodrii jako "mikronacji wadliwej". Ciągłe spory o władzę.

Ojcze szkoda szczępić ryja, że się tak wyrażę... Przepraszam za słownictwo, lecz nie wiem jak mam ująć to inaczej. Co to za prezydent, który zadem się wypina do narodu?
Paweł

Odpowiedz

(21.02.2021, 23:53:42)Piotr napisał(a): Znów odsyłam do naszej rozprawy o Brodrii jako "mikronacji wadliwej". Ciągłe spory o władzę.

Mam taką koleżankę z niebywałym ego, która uważa się za wielką naukowczynię, wypowiada się na fejsie na przeróżne tematy, pisze peany na własną cześć i zawsze odsyła do jakichś swoich prac (ma na każdą okazję). Problem w tym, że jej prace z zakresu językoznawstwa to jakieś straszne dziadostwo (np wydała za hajs taty książkę, gdzie wylicza ile razy jaki prezydent użył danego słowa).

Rzecz jasna nie porównuję, ale tak mi się przypomniało. xD

PS. Ona ZAWSZE pisze słowo "nauka" z wielkiej litery. xD
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Ktoś napisał wojna? Kiedy robić kolejny szturm skarlandzki? To jedyna ofensywa, jak naprawdę miała sens i wyglądała spektakularnie. Wojna, z której jestem naprawdę dumny.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.