23.02.2021, 17:29:19
Ja nie mam dzieci. Miałem kiedyś syna, lecz nasze drogi się rozeszły.
Jego Świątobliwość Metropolita Broskwy i całej Brodrii
Paweł
![[Obrazek: 86_01_12_21_10_44_29.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/86_01_12_21_10_44_29.png)
Paweł
![[Obrazek: 86_01_12_21_10_44_29.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/86_01_12_21_10_44_29.png)
|
Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza
|
|
23.02.2021, 17:29:19
Ja nie mam dzieci. Miałem kiedyś syna, lecz nasze drogi się rozeszły.
Jego Świątobliwość Metropolita Broskwy i całej Brodrii
Paweł ![]()
24.02.2021, 13:53:06
Moim synem był kiedyś ten, którego wy wszyscy nazywacie teraz ojcem.
(Przemysł był dzieckiem nie pamiętam kogo, ale siostrę miał Usługę i brata Rolnicza, Przemysł był ojcem Unierada oraz jego sióstr, Unierad był ojcem Chłopacego i Rolanda, Chłopacy był ojcem Arkadiusza, zwanego Zapodzianym, oraz Kazimierza, którego zwali Chędożycielem, Kazimierz Chędożyciel miał niezliczone ilości potomków, a pośród nich Gromosława, Gromosław był ojcem Chłopacego, Ludwika, Matyldy oraz Jadwigi, Chłopacy, drugi tego imienia, był zaś ojcem Ferdynanda, Ferdynand był moim ojcem oraz braci moich: Chłopacego i Joksymila, Ja zaś adoptowałem Seweryna, który zwany był Okrutnikiem, a teraz nosi imię jego. Jego zaś Wy nazywacie ojcem) Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
![]()
4 użytkowników lubi ten post.• Gagik Bagratyda, Karol Medycejski, Mikołaj Dreder, Pio Maria de Medici
24.02.2021, 15:34:42
Ja napisałem swoją historię przed internetową gdzie jestem potomkiem Bourbonów. A kiedy realnie przybyłem do RON to mój kuzyn a realny i aktualny wirtualny brat mnie ubratowił i jestem Potockim. W mikronacjach za swoje zasługi dla Skarlandu zostałem przysposobiony do rodziny Królewskiej Catalanów
przez Norberta I de Catalana. Jestem jego 5 synem. I jestem jedynym Catalanem z głównej linii rodu. W Skarlandzie jest jeszcze książę Agurii Bruno Petrowicz Catalan który pełni funkcję Królewskiego Gubernatora Agurii bowiem państwo to zostało oddane Skarlandowi kiedyś przez jakiegoś króla. Jest też Sofia de Medici y Zep. Córka Marka Wiktorowicza Zepa. Marek Wiktorowicz w mikronacjach pojawia się rzadko, raz do roku. Ma on brata, Adriano Vittorio Zep który ma córkę Beatę Adriannę Zep, która to wyszła za mąż za Pana Michała Franciszka Lubomirskiego Lisewicza. ten oto Michał ma jeszcze brata. Wracając do mnie i Potockich to ja mam Syna Ludwika Potockiego z nieżyjącą juz w mikronacjach Julią. Mój brat Józef Wilhelm Potocki ma żonę Karolinę Potocką oraz córkę Aleksandrę Potocką. Ludwik Potocki jest narzeczonym Anny Ostrogskiej (córka Eugenii (von Sarm) Ostrogskiej i Dominika Ostrogskiego dawnego Dominika De Roche). I ja to mam prostą genealogię.
24.02.2021, 17:27:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.02.2021, 17:31:10 przez Taddeo Piccolomini.)
(23.02.2021, 16:56:36)Mikołaj Dreder napisał(a):(23.02.2021, 16:52:38)Taddeo Piccolomini napisał(a):(23.02.2021, 16:49:47)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): A wie ktoś może gdzie w tej sieci powiązań leży rodzina van Oranje-Nassau, znana jako ród Orańskich? Czy mają oni jakieś powiązania z innymi rodami i dałoby się dołączyć ich do wielkiego wspólnego drzewa genealogicznego? Wasza Eminencjo, z wiarygodnego źródła dowiedziałem się, że Albert van Oranje-Nassau jedynie zaręczył się z Izabelą, ale do ślubu nie doszło nigdy, więc nie są oni spokrewnieni z Medyceuszami. ![]()
24.02.2021, 18:01:05
Ja kiedyś miałem żonę, która była córką króla Francji i Nawarry Ludwika Burbona i potem żeśmy wydali jej córkę bodajże za Karola Wawrzyńca, ale się szybko rozwiedli.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
![]()
24.02.2021, 21:17:42
Ale co się naopalałem w Skarlandzie i se obejrzałem za darmo corridy to moje.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
![]()
24.02.2021, 23:12:39
Ja bardzo dobrze wspominam czasy skarlandzkie. Nie wiem, może władze Skarlandu chciałyby przeznaczyć jakiś mały klasztorek na emeryckie urlopy dla Papy Seniora? Za starą służbę?
† PIO DE MEDICI
![]()
25.02.2021, 08:38:07
Nie mogę uwierzyć w pojednanie, oby było. To byłby cud
Jego Eminencja
Andrew Kardynał von Habsburg, Herzog von Hohenberg Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela
Regent Monarchii Austro-Węgier
![]()
25.02.2021, 09:11:16
(25.02.2021, 08:38:07)Andrew von Habsburg napisał(a): Nie mogę uwierzyć w pojednanie, oby było. To byłby cud Tu już się dzieje Szanowny Regencie! Jego Świątobliwość Metropolita Broskwy i całej Brodrii
Paweł ![]() |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |