Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaproszenie na Koronację Cesarską
O Godzinie 18.35 Uroczyście Zapraszam  na Moją Koronację na Cesarza Niemiec która odbędzie się w Rotrii w Bazylice św Jana na Lateranie. Po Koronacji wygłoszę przemowę i Zaproszę was na ucztę do Cesarstwa Niemieckiego.
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

Przepraszam najmocniej, a czy koronacja została umówiona chociażby z Patriarchą?
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Jego Świątobliwościo Piotrze, Zamawiam U Świątobliwości Ceremonię mojej Koronacji, czy Jego Świątobliwośc się Zgadza?
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

Popluliśmy się ze śmiechu. Smile Zamówić to sobie możecie pizzę w pizzerii.
[-] 2 użytkowników lubi ten post.
  • Mikołaj Dreder, Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

Tandaradei!
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

Ewentualnie koronę cesarską z Aliexpress.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Drogie są. Kiedyś se chciałem kupić, ale taniej mi wyszło zrobienie samemu z aluminium i złotego kartonu.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Panie Wilhelmie, miast tworzyć kolejne twory państwowe, zapraszamy do współpracy w dziele odbudowy Brodrii. I dla Pana znajdzie się miejsce, okraszone odpowiednim tytułem. 
(-) Alexandra Isabella I Dostojewska von Vincis de domo Salazar Savinion 
Imperatrix Nordatae et Brodriae, Regina Balamutiae, Russiae, Ostiae et Noclessiae, Contessa da Corella, Baronessa Empoliae et Verum Regina Bialeniae

etc... etc.. etc.

Odpowiedz

A gdzie jest ten dział? Mogę być nawet Premierem Brodrii jako Aleksiej Litwinienko
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

(05.03.2021, 20:05:46)Maximilian von Stirlitz napisał(a): A gdzie jest ten dział? Mogę być nawet Premierem Brodrii jako Aleksiej Litwinienko

Co do technicznej obecności Forum Brodrii trwają jeszcze pozakulisowe dyskusje. W pańskiej sprawie, zapraszam do kontaktu pw, oczywiście pozostaniemy też w kontakcie i konsultacjach z JW Piotrem. Posiadam jednak dla Pana pewną propozycję.
(-) Alexandra Isabella I Dostojewska von Vincis de domo Salazar Savinion 
Imperatrix Nordatae et Brodriae, Regina Balamutiae, Russiae, Ostiae et Noclessiae, Contessa da Corella, Baronessa Empoliae et Verum Regina Bialeniae

etc... etc.. etc.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.