Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odezwa do Ludów Cesarstwa Niemieckiego
(05.03.2021, 21:41:45)Maximilian von Stirlitz napisał(a): Nie , błagam chcemy być Baronem Portu Dostojewsk.

Pomimo wątpliwości, otrzymał Pan szansę. Proszę jej nie zmarnować i panować nad sobą, a będzie dobrze.
(-) Alexandra Isabella I Dostojewska von Vincis de domo Salazar Savinion 
Imperatrix Nordatae et Brodriae, Regina Balamutiae, Russiae, Ostiae et Noclessiae, Contessa da Corella, Baronessa Empoliae et Verum Regina Bialeniae

etc... etc.. etc.

Odpowiedz

Gromada poddanych imperium rozszerza się, nie doceniałem koleżanki imperatorki. Musicie tylko uważać, bo nowy poddany strasznie chwiejny i ani się obejrzycie, wysiuda was z tronu, tak istotnie może być...
[Obrazek: 5tcreVe.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Ametyst I Dziecię
Odpowiedz

Nie wysiadam Waszych Wyskości z Tronu.
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

(05.03.2021, 22:05:48)Stanisław Dmowski napisał(a): Gromada poddanych imperium rozszerza się, nie doceniałem koleżanki imperatorki. Musicie tylko uważać, bo nowy poddany strasznie chwiejny i ani się obejrzycie, wysiuda was z tronu, tak istotnie może być...

Przez szacunek do stanu kapłańskiego, przemilczę Wasze słowa. Marne prowokacje i podżegania, tym razem nic i nikt nie powstrzyma rozwoju Brodrii.
(-) Alexandra Isabella I Dostojewska von Vincis de domo Salazar Savinion 
Imperatrix Nordatae et Brodriae, Regina Balamutiae, Russiae, Ostiae et Noclessiae, Contessa da Corella, Baronessa Empoliae et Verum Regina Bialeniae

etc... etc.. etc.

Odpowiedz

Popieram rozwój Brodrii.
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

Chciałem tylko zwrócić uwagę, że na połączenie się państw musza wyrazić zgodę obywatele, a czy oni się zgadzają ?
Jego Eminencja
Andrew Kardynał von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela
Regent Monarchii Austro-Węgier
[Obrazek: DxkUDeu.png]
Odpowiedz

Właśnie nie. W Berlinie i w Innych miastach trwa Rewolucja która jest Tłumiona przez Wojska Brodryjskie. Jestem Brodryjskim Baronem i Popieram Dołączenie Prus do Brodrii.
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.