03.03.2021, 20:19:54 

Proszę Zmienić mój Nick na Fryderyk Wilhelm II z racji tego że jestem Cesarzem Niemiec.

Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo

Baron Arrezo
| 

Wnioski techniczne - modernizacja forum

| 

| 

03.03.2021, 20:19:54 

Proszę Zmienić mój Nick na Fryderyk Wilhelm II z racji tego że jestem Cesarzem Niemiec.

Tymoteusz Dostojewski  

Baron Arrezo 

05.03.2021, 18:19:55 

Jako Rektor UR potrzebuję praw moderatora albo przynajmniej dostępu do pisania i edytowania postów w działach uniwersytetu. W chwili obecnej mam taki problem, że nie mogę wypowiadać się w wątkach z aktami prawnymi przez co nie mam jak wydawać postanowień i zarządzeń.

Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani  
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus 
![]() 

09.03.2021, 16:47:50 

Ponawiam prośbę dla dobra przyszłych Studentów.

![]() 

15.03.2021, 23:06:06 

Proszę o dodanie w Imperium Brodryjskim działów  

- Dworek "у Тадеуша" - Twierdza Nikołajewska - Wnioski - Ukazy Imperialne - Volksahalle (Rada Stanów) - Posiedzenia Jego Świątobliwość Metropolita Broskwy i całej Brodrii 
Paweł ![]() 

16.03.2021, 10:38:54 

Widzę, że nawiązujecie do czasów, gdy w Petersburgu rządzili Niemcy (i Niemki).

![]() 

16.03.2021, 11:42:02 

(16.03.2021, 10:38:54)Ametyst I Dziecię napisał(a): Widzę, że nawiązujecie do czasów, gdy w Petersburgu rządzili Niemcy (i Niemki). Raczej w latach 1900-1945 myślałem, aby poprzyciągać trochę innej kultury do Brodrii. Jego Świątobliwość Metropolita Broskwy i całej Brodrii 
Paweł ![]() 

16.03.2021, 14:55:56 

Niewielka różnica. xD Wtedy po prostu nauczyli się po rosyjsku.

![]() 

17.03.2021, 13:46:40 

Proszę o utworzenie w ramach Wydziału Historycznego UR Katedry Nauk Pomocniczych Historii. 

Przypominam się także co do Mediolanu (http://forum.rotria.pl/showthread.php?tid=620&page=38), ale z zastrzeżeniem aby wprowadzić nowy herb prowincji: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/ezgal...ew&id=1813. Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani  
![]() 

17.03.2021, 13:50:27 

Przypominam się z prośbą, a tutaj działy jakie byśmy chcieli.  

![]() -Dworek "у Тадеуша" -Pałac Pawłowski --Metryka Najjaśniejszego Imperium -Pałac Aleksandryjski --ambasady -Volksahalle - archiwum Z góry dziękuję!   
	Jego Świątobliwość Metropolita Broskwy i całej Brodrii 
Paweł ![]() 

18.03.2021, 21:09:20 

Zgodnie z niniejszym dekretem: http://forum.rotria.pl/showthread.php?ti...1#pid26501 , proszę o dodanie do prowincji Toskanii działu ''Corella''. W tymże dziale proszę o następujące poddziały dla miast: 

1. San Giovanni in Corella - w nim kolejny podrozdział: Palazzo Imperiale 2. Cassaricca 3. Nuova Alessandria Z góry dziękuję. (-) Alexandra Isabella I Dostojewska von Vincis de domo Salazar Savinion  
Imperatrix Nordatae et Brodriae, Regina Balamutiae, Russiae, Ostiae et Noclessiae, Contessa da Corella, Baronessa Empoliae et Verum Regina Bialeniae 
etc... etc.. etc.  | 

| Użytkownicy przeglądający ten wątek: | 
| 1 gości |