Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wnioski techniczne - modernizacja forum
wracając na moment z reala: forum zaktualizowane. mam nadzieję, że nic się nie popsuło.
dobra, widzę że coś jest nie tak po lewej stronie. już zaglądam.
edit 22:15: dodałem. problem jest po stronie tłumaczenia wtyczki. te które mamy jest prastare. dodałem nowe, ale niestety sposób tłumaczenia sprawia, że odmiana tego nie idzie tak jak trzeba, bo zmiana jednej rzeczy psuje szyk w drugiej...
Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
[-] 5 użytkowników lubi ten post.
  • Ametyst I Dziecię, Gagik Bagratyda, Miguel de Catalan, Mikołaj Dreder, Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

Jest szansa na spełnienie tych moich próśb technicznych? Chciałbym rozruszać nieco Mydlojan i katedrę na UR.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

(02.04.2021, 15:28:35)Ametyst I Dziecię napisał(a): Jest szansa na spełnienie tych moich próśb technicznych? Chciałbym rozruszać nieco Mydlojan i katedrę na UR.

Tak. Zajmę się tym wieczorem.
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Ametyst I Dziecię
Odpowiedz

Dziękuję z góry.
Odpowiedz

Zaktualizowałem stronę główną.
Kardynał biskup Ostii

• Aurelio de Medici y Zep
Odpowiedz

Czysto formalnie składam wnioski, które nie są pilne, ani ważne.
1) Księstwo Sieny z archiwum gdyby dało przynieść do Księstwa Sieny jako Archiwum obok Corpus Iuris Sienensis, Księstwa Zachodniego i Księstwa Wschodniego (również zmiany nazw mile widziane Wink).
2) Zgodnie z postanowieniami Signorii, Legnano jest częścią Księstwa Zachodniego, gdzie zarządza Adalbertus.
[Obrazek: 101005704499830101.png]
Odpowiedz

Składam wniosek o modernizację forum Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa. Chciałbym zaproponować następującą zmianę: utworzyć główny dział o nazwie Biuro Prefekta. W nim poddział wnioski (znajdowałyby się w nim listy od biskupów diecezjalnych z prośbą o nadanie tytułu Patrona Kościoła bądź Ojca Kościoła). Proszę również o utworzenie działu procesy kreacyjne Patrona Kościoła oraz poddziału procesy kreacyjne Ojca Kościoła (zostaną w nich umieszczone wątki o procesach), działu wizytacje (zostaną w nim umieszczone wątki o ewentualnych wizytacjach kościołów partykularnych) oraz działu Ewidencja Duchowieństwa Rotryjskiego.
(-) Ks. Abp Adalbertus Pronobis von Hippogriff-Piccolomini SJ,
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa
Osobisty Sekretarz Patriarchy Piusa VII
[Obrazek: adalbertus.abp.png]
Odpowiedz

Ja się dalej nieśmiało przypominam z tymi moimi wnioskami. Co prawda przed końcem tygodnia i tak nic nie ruszę, ale byłoby miło.
Odpowiedz

(12.04.2021, 19:27:37)Ametyst I Dziecię napisał(a): Ja się dalej nieśmiało przypominam z tymi moimi wnioskami. Co prawda przed końcem tygodnia i tak nic nie ruszę, ale byłoby miło.

Już rozbudowałem Wydział Historii. Wink

Cytat:Składam wniosek o modernizację forum Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa. Chciałbym zaproponować następującą zmianę: utworzyć główny dział o nazwie Biuro Prefekta. W nim poddział wnioski (znajdowałyby się w nim listy od biskupów diecezjalnych z prośbą o nadanie tytułu Patrona Kościoła bądź Ojca Kościoła). Proszę również o utworzenie działu procesy kreacyjne Patrona Kościoła oraz poddziału procesy kreacyjne Ojca Kościoła (zostaną w nich umieszczone wątki o procesach), działu wizytacje (zostaną w nim umieszczone wątki o ewentualnych wizytacjach kościołów partykularnych) oraz działu Ewidencja Duchowieństwa Rotryjskiego

Może coś w tym stylu:
- Kongregacja ds. Kościoła i Duchowieństwa
-- Biuro Prefekta Kongregacji
--- Wnioski
-- Procesy Kreacyjne
-- Wizytacje
-- Ewidencja Duchowieństwa Rotryjskiego

Co Ekscelencja o tym myśli?
Kardynał biskup Ostii

• Ametyst I Dziecię
Odpowiedz

Wspaniale
(-) Ks. Abp Adalbertus Pronobis von Hippogriff-Piccolomini SJ,
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa
Osobisty Sekretarz Patriarchy Piusa VII
[Obrazek: adalbertus.abp.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.