Liczba postów: 876
Liczba wątków: 12
Jak można było zauważyć, jestem nieobecny. Wrócę jakoś po Poniedziałku Wielkanocnym.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Markiz Bolonii i Bari, Baron Vinci
Hetman wielki i podskarbi wielki
Starosta brzeskolitewski
Rector Universitatis Cracoviensis
Liczba postów: 983
Liczba wątków: 88
Wielce Czcigodni
Dajcie mi czas do jutra i wrócę do moich obowiązków. Alleluja!
Liczba postów: 2919
Liczba wątków: 344
Czekamy wszyscy na Waszą Ekscelencję

Cicho ostatnio zrobiło się w Rotrii, czyżby Święta tak wszystkich zaabsorbowały?
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.
Nasi praktykanci na pewno mieli nie mało roboty
Liczba postów: 2604
Liczba wątków: 198
Za wiedzą Ojca Świętego Piusa ogłaszam, że będę nieobecny najprawdopodobniej do 17 maja. Niestety, bardzo mocno absorbują mnie przygotowania dla bardzo ważnego dnia w moim życiu i nie ma co się oszukiwać, że będę w tym czasie pełnił funkcję SS, stąd z niej rezygnuję.
Dziękuję za zrozumienie i proszę o modlitwę, wiecie już sami za co.
Liczba postów: 2014
Liczba wątków: 65
Cytat:funkcję SS
Ależ ten z Waszego awatara to ledwie w jakimś młodzieżowym Volkssturmie i to przez chwilę. Już nie róbcie z siebie takiego zbrodniarza.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
Ojcze Święty Emerycie,
dziękujemy z całego serca za owocny czas Waszej posługi na stanowisku Sekretarza Stanu. Przyjmujemy ją z żalem, lecz ze zrozumieniem, Mamy nadzieję, że dane nam będzie jeszcze współpracować w Kurii Rotryjskiej. Ślemy najlepsze życzenia przy tak ważnej dla Was okazji.
Z braterskim pozdrowieniem,
Pius PP. VII
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Nasza obniżona aktywność utrzyma się do połowy maja, niestety dotknęła nas intensywna, choć spodziewana od dawna realioza. Oczywiście nie znikamy, forum codziennie czytamy i jesteśmy na bieżąco, również stale obecni kanałami prywatnymi, ale czasu brakuje na natychmiastowe odpowiadanie. Niebawem nadrobimy zaległości. Przepraszamy za kłopot
Liczba postów: 2771
Liczba wątków: 225
(06.05.2021, 14:12:43)Pius VII napisał(a): Nasza obniżona aktywność utrzyma się do połowy maja, niestety dotknęła nas intensywna, choć spodziewana od dawna realioza. Oczywiście nie znikamy, forum codziennie czytamy i jesteśmy na bieżąco, również stale obecni kanałami prywatnymi, ale czasu brakuje na natychmiastowe odpowiadanie. Niebawem nadrobimy zaległości. Przepraszamy za kłopot 
Spokojnie, to pewnie nie ostatnia fala wirusa "R3AL".
Troszkę mnie nie było, ale już jestem.