27.06.2021, 13:05:17
Wszystkie moje obrazki zginęły. Miałem na portalu funkyimg.
|
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
|
|
27.06.2021, 13:05:17
Wszystkie moje obrazki zginęły. Miałem na portalu funkyimg.
27.06.2021, 13:39:37
Musimy koniecznie znaleźć jakieś rozwiązanie, bo ten problem wraca od czasu do czasu i jest bardzo dokuczliwy. Czy w ogóle byłoby możliwe stworzenie "prywatnego" mini-hostingu na nasz własny użytek? Może to pozwoliłoby zaradzić.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc. ![]()
27.06.2021, 13:50:10
grafiki można trzymać na imgur lub na serwerze Rotryjskim. Wtedy tak długo jak będzie Rotria grafiki będą.
27.06.2021, 15:56:25
Na pewno jest tu ktoś z dostępem do serwera i umiejętnością wgrania plików, obrazów.
![]() Jeśli zaś duchowni chcieliby to mogę grafiki z podpisów, czyli herby wgrać na serwer Skarlandu oraz Rzeczpospolitej. Dzięki temu w tamtych miejscach będą one już zabezpieczone.
27.06.2021, 18:24:21
Jestem zły, bo wielu obrazków nie odzyskam. Np. tych z mojej baronii. Czy patriarszych dokumentów.
27.06.2021, 18:41:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.06.2021, 18:48:44 przez Miguel de Catalan.)
A próbował eminencja poprzez Web Archiwa?
Historia stron - archiwalne wersje stron www z archiwum Internetu Tu wprowadzamy link do danego, pliku lub strony i sprawdzamy czy jest w zbiorze. Ja klikam często 2 opcje, lecz chyba można też próbować 1. ![]() Przy okazji polecam zainstalować sobie wtyczkę do Google Chrome (działa także na Microsoft Edge). Wtyczka nazywa się Save To The Wayback Machine. Po zainstalowaniu, klikamy w górnym prawym rogu, (gdzie zwykle wyświetlają się ikonki rozszerzeń chroma) na ikonkę i pokazuje się małe okienko z informacją z jakiego okresu, z dnia dana strona jest zapisana właśnie w tych archiwach. Jest także kafelek "Archive page", po kliknięciu archiwizuje się na stronie, dzięki temu zostanie dla potomnych.
27.06.2021, 20:16:20
Przecież od tego jest Kustosz. Tam jest sporo miejsca. Ewentualnie zainstalujcie sobie skrypt galerii, mamy takie samo forum i u nas w Bialenii to świetnie działa.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
![]()
28.06.2021, 12:51:41
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |