Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Najmocniej przepraszam JE kard. de Medici, że znowu się tu pojawiam, jednak zaraz zniknę z powrotem.
Wczoraj natknąłem się na wykład prof. Swarzewskiego z zeszłego roku i zacząłem nad nim myśleć i tak się zamyśliłem, że aż wyszła z tego garść myśli, które tutaj prezentuję. Nie ma tam niemal nic oryginalnego, ale sądzę, że niektórym mikronautom nie zaszkodzi nieco refleksji nad prawdami, które przypominam.
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
[-] 2 użytkowników lubi ten post.
  • Miguel de Catalan, Stanisław Wieniawa
Odpowiedz

Bardzo ciekawy mikrozoficzny artykuł.
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Miguel de Catalan
Odpowiedz

(19.08.2021, 13:58:38)Gagik Bagratyda napisał(a): Najmocniej przepraszam JE kard. de Medici, że znowu się tu pojawiam, jednak zaraz zniknę z powrotem.

Szanowny,

Proszę się mnie nie bać. Udaję tylko panzerkardinala i panzermenscha ogólnie jestem osobą ugodową i pokojową. Niemniej, cieszyłbym się, gdyby Szanownego aktywność i osoba w Rotrii się utrzymała. Nic przeciw nie mam.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Miguel de Catalan
Odpowiedz

[Obrazek: 239635532_245686967280924_90446090107749...e=6144330F]
Odpowiedz

(19.08.2021, 20:06:58)Pio Maria de Medici napisał(a):
(19.08.2021, 13:58:38)Gagik Bagratyda napisał(a): Najmocniej przepraszam JE kard. de Medici, że znowu się tu pojawiam, jednak zaraz zniknę z powrotem.

Szanowny,

Proszę się mnie nie bać. Udaję tylko panzerkardinala i panzermenscha ogólnie jestem osobą ugodową i pokojową. Niemniej, cieszyłbym się, gdyby Szanownego aktywność i osoba w Rotrii się utrzymała. Nic przeciw nie mam.

A więc co jakiś czas będę się tu pojawiał, choć na stałą obecność nie można liczyć.

(20.08.2021, 11:04:55)Michał Jerzy Potocki napisał(a): [Obrazek: 239635532_245686967280924_90446090107749...e=6144330F]

Ta rozprawa wygląda tak, jakby Wasza Najwierniejsza Mość odrzucał definicję Soboru Chalcedońskiego, która powiada: "Jednego i tego samego Chrystusa Pana, Syna Jednorodzonego, należy wyznawać w dwóch naturach: bez zmieszania, bez zmiany, bez podzielenia i bez rozłączenia. Precz z nestorianizmem!

PS. Czepianie się jest u mnie rodzinne i zapewne nieuleczalne.
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
Odpowiedz

Wstrząśnięte, niezmieszane.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Jednym z starych Rotrów jestem chyba ja.

Użytkownik podszywa się pod Lorenza de Medici. - administracja (usunięcie adnotacji zabronione)
Odpowiedz

Panie Piechota, ten dwuletni ban Panu nie wystarcza? Trochę czasu już minęło i coraz bliżej końca, ale chyba muszę postarać się o wydłużenie banicji.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Proszę o przebaczenie moich grzechów z przeszłości i z teraz. Sam w 2019 zmieniłem IP na obecne.

Użytkownik podszywa się pod Lorenza de Medici. - administracja (usunięcie adnotacji zabronione)
Odpowiedz

Dlaczego ponownie praktykuje Pan fałsz i podszywa się, tym razem pod Lorenza de Medici?
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.