Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Bo jestem faktycznie Lorenzo de Medicim.

Użytkownik podszywa się pod Lorenza de Medici. - administracja (usunięcie adnotacji zabronione)
Odpowiedz

(20.08.2021, 20:39:33)Lorenzo de Medici napisał(a): Bo jestem faktycznie Lorenzo de Medicim.

Jak może Pan to udowodnić? Zaręczam, że ja jak i całe Kolegium Kardynalskie wraz z Ojcem Świętym jesteśmy w stanie z łatwością to zweryfikować.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Po co Panu te kłamstwa i fałszerstwa? Przecież wystarczyło napisać do Ojca Świętego i pokornie poprosić o przebaczenie. Kilka miesięcy banicji już minęło, teraz wszystko od nowa (może i na zawsze). Obawiam się, że do Rotrii może Pan już nigdy nie wrócić.
Galadriel.Noctis to również Pan? Niczego nie sugeruję, ale mają Panowie podobny styl, a wspomniana wcześniej postać pojawiła się akurat w okresie konklawe i sede vacante, podobnie jak Pana poprzedni klon będący fałszerstwem tożsamości Leonarda Mario della Popolly.
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep

Odpowiedz

(20.08.2021, 20:41:25)Aurelio de Medici y Zep napisał(a):
(20.08.2021, 20:39:33)Lorenzo de Medici napisał(a): Bo jestem faktycznie Lorenzo de Medicim.

Jak może Pan to udowodnić? Zaręczam, że ja jak i całe Kolegium Kardynalskie wraz z Ojcem Świętym jesteśmy w stanie z łatwością to zweryfikować.

Udowodnie to że miałem kiedyś IP jakie miał Lorenzo. Co do Pana Galadriela sądzę że Galadriel to nie mój klon.
Odpowiedz

Człowieku czy ty jesteś upośledzony, czy należysz do gatunku najgorszych trolli?
Odpowiedz

Nie jestem upośledzony,nie należę do gatunku najgorszych trolli.
Odpowiedz

(20.08.2021, 20:50:12)Lorenzo de Medici napisał(a):
(20.08.2021, 20:41:25)Aurelio de Medici y Zep napisał(a):

Udowodnie to że miałem kiedyś IP jakie miał Lorenzo. Co do Pana Galadriela sądzę że Galadriel to nie mój klon.

Panowie do tej samej kawiarni na latte chodzą? A może wspólna biblioteka?
Oczywiście nie mam na myśli technikaliów. Większość Rotrii bez trudu pozna prawdziwego Lorenzo de Medici Smile

Odpowiedz

Ja latte uwielbiam , z chęcią popiję.
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Aurelio de Medici y Zep
Odpowiedz

Bardzo proszę o Pana GG Smile Dogadamy się w sprawie Pana tożsamości.

Odpowiedz

GG nie mam, mam dziwne ustawienia w telefonie dotyczące aplikacji.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.