Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wnioski techniczne - modernizacja forum
Dzięki pomocy naszego nieocenionego Orjona, znów odzyskaliśmy dostęp do edytora strony głównej, która została zaktualizowana.

http://rotria.pl/index.php?&p=1_10_pocze...rchow.html
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Miguel de Catalan
Odpowiedz

Mój herb się nie wczytał.
Odpowiedz

Linki z tego hostingu wygasły. Stąd brak orderów, koron rangowych, itd.
Kardynał biskup Ostii

Odpowiedz

Bonifacy I ma chyba taki sam herb jak Pius VI.. Można by zatem zamienić tą pustkę na herb Patriarchy Orańskiego skoro to ten sam ród. Smile
Odpowiedz

Przepraszam za post pod postem ale mam wniosek, prośbę.
W związku z zostaniem nowym Ekonomem Patriarszym mam prośbę o nadanie mi moderatora w dziale Palazzo del Governatore.
Serdecznie Dziękuję. Smile
Odpowiedz

(25.08.2021, 15:19:48)Michał Jerzy Potocki napisał(a): Przepraszam za post pod postem ale mam wniosek, prośbę.
W związku z zostaniem nowym Ekonomem Patriarszym mam prośbę o nadanie mi moderatora w dziale Palazzo del Governatore.
Serdecznie Dziękuję. Smile

Gotowe. Smile
Kardynał biskup Ostii

• Miguel de Catalan
Odpowiedz

Dziękuję. Prawdopodobnie będę nieco reorganizował dział Palazzo del Governatore. Dlatego będzie mi potrzebna pomoc drogich administratorów. Smile Wink
Odpowiedz

Prosimy opracować drzewko działów, itd., wedle własnego uznania i przedstawić wszystkie zmiany w tym wątku. W wolnej chwili zostaną one wdrożone w życie.
  • Miguel de Catalan
Odpowiedz

Pragnę pomarudzić i poinformować, że według strony Rotrii pontyfikat Benedykta II zaczyna się... 12 lutego 2020 roku.
x. Joachim von Ribbentrop
[Obrazek: tbh27]
Odpowiedz

(27.07.2021, 11:00:30)Janusz Zabieraj napisał(a): Kochani, damy radę w Rotrii zrobić coś takiego? Dla naszych obrazków?
[Obrazek: 44cb329113cbb4638a64dbb75f4056d84875edf9.png]
Strona jeszcze w fazie "mocno beta" Tongue, więc jeśli coś złapiecie co chodzi nie tak/jest nieprzetłumaczone (nie dotyczy list plików czy obsługiwanych rozszerzeń) to dajcie znać. Podstawowa funkcjonalność powinna chodzić. Pliki mają losowe nazwy z prostego powodu — przy wielu użytkownikach to po prostu może się powtarzać. Limit pliku to 10 MB, myślę, że starczy, miejsca trochę jeszcze mamy (oczywiście jeśli można to zalecałbym wrzucać mniejsze obrazki Tongue).
Jeśli ktoś zapomni hasła do swojego konta to proszę pisać do mnie, bo z jakiegoś powodu funkcja przywracania hasła zawarta w znalezionym przeze mnie skrypcie jakoś nie działa tak jak powinna.
Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
[-] 4 użytkowników lubi ten post.
  • Aurelio de Medici y Zep, Enrique Sánchez Oviedo, Miguel de Catalan, Stanisław Wieniawa
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.