Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wnioski techniczne - modernizacja forum
Jeśli to możliwe, to proszę o zmianę personaliów na Miguel de Catalan.
I także możliwe zwracanie się do mnie tą Skarlandzką wersją, formą. Smile

Dobra.. Sorry udało mi się zrobić to samemu. Smile
Odpowiedz

Dziś ok. 22:24 najprawdopodobniej wystąpiła awaria u dostawcy naszego serwera, w wyniku której niemożliwe stało się uzyskanie dostępu do zawartości stron Rotrii (brak plików na serwerze, lecz wciąż istniały bazy danych). Wygląda na to, że problemy zostały usunięte, lecz w ciągu ostatnich tygodni to bodaj druga podobnego typu awaria...
Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Odpowiedz

Informuję, że w związku z brewe Ojca Świętego Mikołaja I, zdjęto banicję nałożoną na konta @"Stanislao della Rotria", @Stanisław Dmowski, @Enrique Sánchez Oviedo, @Michał Franciszek Lisewicz. Jednocześnie pozbawiono rzeczone konta znamion godności, które ich posiadaczom nie przysługują. Prosi się posiadaczy kont o uzupełnienie profili w razie konieczności.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo Paolo kard. de Medici y Zep, prof. UR

Najwyższy Trybun Świętego Kościoła Rotryskiego, Wielki Książę Toskanii, Wielki Książę Rotrii etc.

[Obrazek: aurelio-kardyna-gotowy-herb.png]
Odpowiedz

Proszę o przyznanie mi rangi arystokraty na forum (jestem baronem San Pietro w Toskanii) oraz zmianę danych na Stanisław Wieniawa, pod którymi pierwszy raz przybyłem do Rotrii.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
znany światu również jako
Stanisław Wieniawa
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc.
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Wielki Książę Ankony
[Obrazek: 101005704499841870.jpeg]
Odpowiedz

Prośby zostały spełnione, niestety brakuje korony rangowej barona.
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo Paolo kard. de Medici y Zep, prof. UR

Najwyższy Trybun Świętego Kościoła Rotryskiego, Wielki Książę Toskanii, Wielki Książę Rotrii etc.

Odpowiedz

Dziękuję.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
Stanisław Wieniawa
Odpowiedz

(08.02.2022, 16:23:54)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): Prośby zostały spełnione, niestety brakuje korony rangowej barona.

W takim razie proszę rozpatrzyć to co proponowałem, wtedy będzie - ale ja też chciałem zniszczyć Rotrię  Sad Confused

--->http://forum.rotria.pl/showthread.php?tid=2948
dr szt. net.  Krzysztof Windsor - Windsachen
HM Konig af Voxland
Głowa Kościoła Powszechnego Pollinu 
Arcybiskup Grodziski
Odpowiedz

(08.02.2022, 16:34:22)Krzysztof Windsor napisał(a):
(08.02.2022, 16:23:54)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): Prośby zostały spełnione, niestety brakuje korony rangowej barona.

W takim razie proszę rozpatrzyć to co proponowałem, wtedy będzie - ale ja też chciałem zniszczyć Rotrię  Sad Confused

--->http://forum.rotria.pl/showthread.php?tid=2948

Projekty są bardzo dobre, niestety ja nie odpowiadam za ich przyjęcie. Natomiast Wasza Ekscelencja, jak mi się zdaje, również jest u progu apostazji, z czym nie kryjecie się w Rzeczypospolitej.

Odpowiedz

Szkoda, że ta apostazja się nie dokonała, ale widać nie wszyscy mają tyle odwagi, co ja i Stanisław Dmowski. My już podpisaliśmy deklarację o utworzeniu MWCh.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
Stanisław Wieniawa
Odpowiedz

(08.02.2022, 19:47:58)Stanisław Wieniawa napisał(a): Szkoda, że ta apostazja się nie dokonała, ale widać nie wszyscy mają tyle odwagi, co ja i Stanisław Dmowski. My już podpisaliśmy deklarację o utworzeniu MWCh.

To prawda, Wy przynajmniej postąpiliście uczciwie i zdecydowanie. Niektórzy natomiast usiłują zachować jakieś pozory jedności ze Stolicą Apostolską, jednocześnie ciągle robiąc wszystko wbrew niej (dziwnie się to pisze z moim zdjęciem profilowym Big Grin ).

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 Melroy van den Berg.