Liczba postów: 2014 
    Liczba wątków: 65

(10.02.2022, 20:41:36)Meisande V Gvandoya napisał(a):  Samunda nie upadła i proszę nie mieszać nas w wasze chore insynuacje. 
Samunda to nie napis na zapałkach ani hasło reklamowe, zatem znajdźcie sobie innego "chłopca do bicia". 
Spokojnie, o ZSKHiW też tak gadają niektórzy pogubieni, chorzy z nienawiści ludzie, a ja mogę zaświadczyć, że to nieprawda. Nawet niecałą godzinę temu rozmawiałem z urzędującym premierem i razem oglądaliśmy Szkolną 17.

Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani  
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus 

Liczba postów: 2604 
    Liczba wątków: 198

(10.02.2022, 20:41:36)Meisande V Gvandoya napisał(a):  Samunda nie upadła i proszę nie mieszać nas w wasze chore insynuacje. 
Samunda to nie napis na zapałkach ani hasło reklamowe, zatem znajdźcie sobie innego "chłopca do bicia". 
Widocznie pomyliły nam się Królestwa (jak dawno to było!), stąd najmocniej i z serca Czcigodną i wszystkich Samundczyków przepraszam i zapraszam serdecznie do Rotrii.

Liczba postów: 2771 
    Liczba wątków: 225

Powiem krótko: szok. Nie wiedziałem. Gdybym wiedział, nie promowałbym kardynała Oviedo. Nie mianowałbym go kardynałem, a Catalana biskupem jako Leon IV. Przepraszam.  

Decyzji o odejściu do Kościoła Urbińskiego nie żałuję. To dobre miejsce na moją emeryturę. Żal jedynie w sercu jest, że dałem się oszukać.

Liczba postów: 59 
    Liczba wątków: 2

(10.02.2022, 19:22:40)Aurelio de Medici y Zep napisał(a):  Warto dostrzec, że Rotria jest pierwszym krajem, w którym obnażono działania tego klonera. Dla przykładu, RON i Skarland albo go nie wykryły, albo ukrywają prawdę o nim. Obie te wersje działają na niekorzyść tych podmiotów (i nie tylko tych dwóch przykładowych). 
Postaram się nie używać ostrych słów, ale będzie o to trudno. To co robicie jest żałosne, poczynając od narracji, na akcjach kończąc. Oba konta rzeczonego klonera zostały zarejestrowane w sierpniu ubiegłego roku, czyli oskarżenia kardynała Aurelia są na poziomie jego przepychanek w ambasadzie Rzeczypospolitej (swoją drogą wybitne miejsce wybraliście na rozwiązywanie sporów wewnętrznych), a teraz postanowiliście znaleźć na kogoś hak, bo wam aż tak nie bruździł. W końcu cyferki przy postach muszą się zgadzać. Nie muszę też mówić, o tym, że magicznie się zorientowaliście podczas obrad, że pewne osoby nie odbyły konsystorza. Można jeszcze dodać ściąganie na siłę kardynała de Mediciego w trakcie trwania konklawe, czy  bezpodstawne odbieranie uprawnień na forum i dostępu do całego forum grupie osób, które nie były wam na rękę, w tym króla Rzeczypospolitej Obojga Narodów.

Jan Lubomirski, herbu Wąż, pan na Korsuniu , Komisarz Miast Królewskich, Książę Sofii, członek pocztu hetmańskiego.

Dałeś te godności w dobrej wierze, nie mamy Ci tego za złe. Mamy natomiast za złe, że ponownie nam nie zaufaliście... kolejny już raz wyciągamy Cię z tarapatów, a Ty odrzucasz rękę.

Liczba postów: 2919 
    Liczba wątków: 344

(10.02.2022, 21:22:06)Jan Lubomirski napisał(a):   (10.02.2022, 19:22:40)Aurelio de Medici y Zep napisał(a):  Warto dostrzec, że Rotria jest pierwszym krajem, w którym obnażono działania tego klonera. Dla przykładu, RON i Skarland albo go nie wykryły, albo ukrywają prawdę o nim. Obie te wersje działają na niekorzyść tych podmiotów (i nie tylko tych dwóch przykładowych).  

Postaram się nie używać ostrych słów, ale będzie o to trudno. To co robicie jest żałosne, poczynając od narracji, na akcjach kończąc. Oba konta rzeczonego klonera zostały zarejestrowane w sierpniu ubiegłego roku, czyli oskarżenia kardynała Aurelia są na poziomie jego przepychanek w ambasadzie Rzeczypospolitej (swoją drogą wybitne miejsce wybraliście na rozwiązywanie sporów wewnętrznych), a teraz postanowiliście znaleźć na kogoś hak, bo wam aż tak nie bruździł. W końcu cyferki przy postach muszą się zgadzać. Nie muszę też mówić, o tym, że magicznie się zorientowaliście podczas obrad, że pewne osoby nie odbyły konsystorza. Można jeszcze dodać ściąganie na siłę kardynała de Mediciego w trakcie trwania konklawe, czy  bezpodstawne odbieranie uprawnień na forum i dostępu do całego forum grupie osób, które nie były wam na rękę, w tym króla Rzeczypospolitej Obojga Narodów. 
Nie są to przepychanki, tylko merytoryczna dyskusja. A liczba postów to akurat nie mój fetysz, co wielokrotnie podkreślałem w dyskusjach. Do reszty zarzutów nie będę się odnosił, bo wystarczy Panu zapoznać się ze szczegółami sprawy i będzie Pan doinformowany. Są to tematy poruszane setki razy od czasu ostatnich wydarzeń. 
Edit. Nie oskarżam również ani RON, ani nikogo innego. Chciałem tylko na tym tle pokazać, że Rotria wcale nie odstaje, bowiem żadne z państw, gdzie ów kloner działał, nie udaremniło dotąd jego działań. W tym również Rotria, niestety aż do dziś.

Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,  
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep 
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego, 
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc. 

http://www.rzeczpospolitaobojganarodow.p...897#p63897
Mamy tylko jeden komentarz:

Wszystko by mi się udało, gdyby nie te wścibskie dzieciaki (Bóg serwera i Wielki Klakier) i ten pies (Goebbels propagandy)!

A tak w ogóle, pan Potocki opisał tylko "projekt Oviedo", a co z projektem "Catalan" i projektem "Agostini"? To też perfekcyjni na swoją miarę?

Liczba postów: 101 
    Liczba wątków: 4

(10.02.2022, 21:45:14)Mikołaj I napisał(a):  A tak w ogóle, pan Potocki opisał tylko "projekt Oviedo", a co z projektem "Catalan" i projektem "Agostini"? To też perfekcyjni na swoją miarę? 
Zapewne archiwa spłonęły w Kopenhadze.

x. Joachim von Ribbentrop 

1 użytkownik polubienia ten post.1 użytkownik polubienia ten post.
	  • Luis Adonju

Liczba postów: 2919 
    Liczba wątków: 344

(10.02.2022, 21:45:14)Mikołaj I napisał(a):  A tak w ogóle, pan Potocki opisał tylko "projekt Oviedo", a co z projektem "Catalan" i projektem "Agostini"? To też perfekcyjni na swoją miarę? 
Mowa też o przejęciu nieaktywnego konta. Mam obawy, że takie działanie może budzić wręcz realne prawne wątpliwości (w razie pomyłki proszę mnie poprawić), a już na pewno nie jest ono godziwe.
 Cytat:Powiem krótko: szok. Nie wiedziałem. Gdybym wiedział, nie promowałbym kardynała Oviedo. Nie mianowałbym go kardynałem, a Catalana biskupem jako Leon IV. Przepraszam.  

Decyzji o odejściu do Kościoła Urbińskiego nie żałuję. To dobre miejsce na moją emeryturę. Żal jedynie w sercu jest, że dałem się oszukać. 
Wszyscy daliśmy się oszukać i w tym oszustwie żyliśmy latami, Stanisławie. Wróć do Rotrii, zamiast funkcjonować w tak zepsutym środowisku.

Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,  
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep 
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego, 
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc. 

|