Liczba postów: 101 
    Liczba wątków: 4

Akurat Józef i Michał moim zdaniem są dwoma postaciami realnymi kontrolującymi wiele postaci wirtualnych, z tym że częściej robi to Michał (składnia, na co uwagę zwrócił Ludwik). Ale biorąc pod uwagę pewną inbę na Discordzie gdzie wiadomości tych dwóch bardzo długie i rozbudowane pojawiały się w niemal tym samym czasie to prawie na pewno mamy tu dwie osoby... Albo mistrza podzielnej uwagi. 

Natomiast Ostrogoccy to jakaś moja dakeka v-rodzina jest. Eugenia jest podobno realną siostrą Michała. Z Dominikiem, jej mężem też jakieś dymy były chyba. No i ta trzecia... Z nią akurat chyba nic nie było, albo przegapiłem, bo do obserwowania RON wróciłem dopiero przy okazji tych dymów.

x. Joachim von Ribbentrop 

Liczba postów: 2687 
    Liczba wątków: 254

(10.02.2022, 23:14:24)Joahim-von-R napisał(a):  Akurat Józef i Michał moim zdaniem są dwoma postaciami realnymi kontrolującymi wiele postaci wirtualnych, z tym że częściej robi to Michał (składnia, na co uwagę zwrócił Ludwik). Ale biorąc pod uwagę pewną inbę na Discordzie gdzie wiadomości tych dwóch bardzo długie i rozbudowane pojawiały się w niemal tym samym czasie to prawie na pewno mamy tu dwie osoby... Albo mistrza podzielnej uwagi. 

Natomiast Ostrogoccy to jakaś moja dakeka v-rodzina jest. Eugenia jest podobno realną siostrą Michała. Z Dominikiem, jej mężem też jakieś dymy były chyba. No i ta trzecia... Z nią akurat chyba nic nie było, albo przegapiłem, bo do obserwowania RON wróciłem dopiero przy okazji tych dymów. 
> Mamo, możemy mieć "Modę na sukces" w Mikronacjach 
> Przecież mamy "Modę na sukces" w Mikronacjach 
> "Moda na sukces" w Mikronacjach

A tak całkiem poważnie, bo jeszcze nie odniosłem się do tej akcji. Cała ta sytuacja jest chora i chyba nie było lepszego momentu na ujawnienie tej Prawdy. Jedna osoba o wielu kontach oszukiwała mieszkańców kilku państw - Rotrii, RON , Skarlandu i pewnie wielu innych. Najbardziej w tym wszystkim martwi mnie postawa przedstawicieli RON, którzy bronią klonera, a więc najbardziej znienawidzonego przedstawiciela przestępców Pollinu. Gdy każdego mikronauty z osobna zapyta się czego najbardziej w mikronacjach nie lubi. Odpowiedź będzie krótka - kloningu, a tutaj, gdy mamy wszystko jasne, słychać głosy obrońców. No ludzie, bądźcie poważni. Miejcie świadomość, że to mocno godzi w Wasz wizerunek, chyba że aż tak zależy Wam na postach generowanych przez jedną osobę zarządzającą kilkoma kontami. Jednak chyba nie o to chodzi w tej zabawie, żadna to frajda pisanie z samym sobą. 

Dobrze się stało, że Oviedo nie został Patriarchą. Dobrze. Większej wtopy wizerunkowej Rotria nie byłaby w stanie zaliczyć. Na ten moment zastanawiam się tylko, gdzie jest sam zainteresowany, który zawsze miał najwięcej do powiedzenia, a po ujawnieniu afery zamilkł. Może wypadałoby powiedzieć "przepraszam" jeśli masz choć na tyle odwagi?

(-) Mikołaj kardynał Dreder 
Kardynał biskup Ostii 

Liczba postów: 2604 
    Liczba wątków: 198

Przepraszam za brzydkie określenie, ale per Catalan się zesrał i śmierdzi:  http://rzeczpospolitaobojganarodow.pl/fo...=40#p63910.

Liczba postów: 2014 
    Liczba wątków: 65

Miguelu! Katalanie! Ty nie masz nawet toalety w domu! Gdzie ty się załatwiasz się?

Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani  
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus 

Liczba postów: 59 
    Liczba wątków: 2

11.02.2022, 00:18:16 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.02.2022, 00:22:45 przez Jan Lubomirski.)

(10.02.2022, 23:39:05)Mikołaj Dreder napisał(a):   Gdy każdego mikronauty z osobna zapyta się czego najbardziej w mikronacjach nie lubi. Odpowiedź będzie krótka - kloningu 
Jak dla mnie gorszy jest mikronacyjny beton i ludzie, którzy biorą tę de facto grę zbyt poważnie.

Edit. Coś się popsuło z cytowaniem i nie było mnie słychać ale teraz powinno być wszystko w porządku

Jan Lubomirski, herbu Wąż, pan na Korsuniu , Komisarz Miast Królewskich, Książę Sofii, członek pocztu hetmańskiego.

Liczba postów: 2687 
    Liczba wątków: 254

Poważnie czy niepoważnie, jednak mimo to jakieś zasady obowiązują wszystkich, Drogi Panie.   

11.02.2022, 00:30:04 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.02.2022, 00:31:07 przez Jan Lubomirski.)

(10.02.2022, 23:39:05)Mikołaj Dreder napisał(a):   Najbardziej w tym wszystkim martwi mnie postawa przedstawicieli RON, którzy bronią klonera, a więc najbardziej znienawidzonego przedstawiciela przestępców Pollinu. 
Zapytam się jeszcze o to, którzy przedstawiciele bronili klonerstwo?

Dodam, że popełniono niejednokrotnie już faux pas w stosunku do obywateli Rzeczypospolitej jak i samego państwa w ostatnim czasie, ale mogę zadziwić Wasze Eminencję stwierdzając, że to nie wina p. Catalana.

Jan Lubomirski, herbu Wąż, pan na Korsuniu , Komisarz Miast Królewskich, Książę Sofii, członek pocztu hetmańskiego.

Liczba postów: 2919 
    Liczba wątków: 344

Polecam poczytać i zarchiwizować bełkot klonera w RON, zanim otrzeźwieje z bezrozumnego oszołomienia i usunie te kompromaty, które sam na siebie szykuje.

Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,  
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep 
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego, 
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc. 

Aż tak mikronacjami nie żyję, żeby zapisywać losowe wypowiedzi ludzi, jednak jak kto woli. Można zrobić zrzut ekranu i oprawić w ramkę, czy zrobić z tego znaczek pocztowy w Księstwie Sarmacji.

Liczba postów: 2919 
    Liczba wątków: 344

Ja tak samo. W tym wypadku jednak mamy do czynienia z wodospadem oszczerstw i dennych obelg, również pod moim adresem. Toteż zapisuję bardzo chętnie, żeby nikt potem nie udawał, że sprawa nie miała miejsca.

Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,  
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep 
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego, 
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc. 

1 użytkownik polubienia ten post.1 użytkownik polubienia ten post.
	  • Ludwik Tomović

|