Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Zdają sobie Panowie sprawę z powagi sytuacji? To może podchodzić pod naśmiewanie się, podśmiechiwanie z ambasadora Rzeczpospolitej. To może być afront!
Odpowiedz

W karczmie wszyscy są równi, zwłaszcza w karnawale.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Aurelio de Medici y Zep
Odpowiedz

Ambasador występuje tu - w Karczmie - w charakterze biesiadnika. Poważne sprawy załatwia się w poważnych miejscach. Jeśli może być mowa o afroncie, to obrażona może się czuć jedynie Stolica Apostolska reprezentowana przez Ojca Świętego. Ambasador uznał bowiem, że Jego Świątobliwość nie zasługuje na potraktowanie zgodnie z protokołem dyplomatycznym i zamiast udania się na audiencję, histeryczne wręcz żądanie wygłosił w karczemnej aurze i stylu.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Swoją drogą należałoby ten zwyczaj jakoś sformalizować - tak jak dawniej karnawał.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Aurelio de Medici y Zep
Odpowiedz

O, a cóż ja widzę! Kolory nie zgadzają się ze stanem faktycznym. Czyżby znowu jakiś zamach stanu? Ponownie, zwykły błąd silnika, co tylko obnaża spiskowe fantazje apostatów. 

Cytat:Informuję, że w związku z brewe Ojca Świętego Mikołaja I, zdjęto banicję nałożoną na konta @"Stanislao della Rotria", @Stanisław Dmowski, @Enrique Sánchez Oviedo, @Michał Franciszek Lisewicz. Jednocześnie pozbawiono rzeczone konta znamion godności, które ich posiadaczom nie przysługują. Prosi się posiadaczy kont o uzupełnienie profili w razie konieczności.

Źródło
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep

Odpowiedz

Biskup Wieniawa obserwując, jak jego kolejne dzieło zrobione z buntu się wali:

[Obrazek: 4-D649-C4-F-DD8-F-4-FE7-92-E1-053191-B36-C21.jpg]
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Nie dość, że plastelinowy kościół to jeszcze kościół popierany przez klony xD to się nazywa, "z deszczu pod rynnę".
Odpowiedz

Macie jakiegoś fioła. Moje działanie nie jest nakierowane na budowanie wielkiego Kościoła przeciwko wam. Robię w zasadzie jednoosobowy Kościół tylko narracyjny. Ja już nie mam czasu i ochoty angażować się w mikronacje.
Odpowiedz

Ja tylko mogę zaprosić Cię, Stanisławie, do spędzenia emerytury w miejscu, z którego się wywodzisz. Dlaczego spędzać ten czas w goryczy wygnania? Ja mogę dać Ci lenno w Toskanii, wspólną budowę lokalnego Kościoła, może nawet jakiejś toskańskiej akademii (w tym jesteś bardzo dobry).

Odpowiedz

I będę nabijał wam aktywność? Po tym, jak zostałem potraktowany? Obrażany? I po zabraniu admina? Nigdy.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.