07.02.2022, 23:46:21
Zdają sobie Panowie sprawę z powagi sytuacji? To może podchodzić pod naśmiewanie się, podśmiechiwanie z ambasadora Rzeczpospolitej. To może być afront!
|
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
|
|
07.02.2022, 23:46:21
Zdają sobie Panowie sprawę z powagi sytuacji? To może podchodzić pod naśmiewanie się, podśmiechiwanie z ambasadora Rzeczpospolitej. To może być afront!
08.02.2022, 00:15:27
W karczmie wszyscy są równi, zwłaszcza w karnawale.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
![]()
08.02.2022, 00:26:39
Ambasador występuje tu - w Karczmie - w charakterze biesiadnika. Poważne sprawy załatwia się w poważnych miejscach. Jeśli może być mowa o afroncie, to obrażona może się czuć jedynie Stolica Apostolska reprezentowana przez Ojca Świętego. Ambasador uznał bowiem, że Jego Świątobliwość nie zasługuje na potraktowanie zgodnie z protokołem dyplomatycznym i zamiast udania się na audiencję, histeryczne wręcz żądanie wygłosił w karczemnej aurze i stylu.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc. ![]()
08.02.2022, 15:34:07
Swoją drogą należałoby ten zwyczaj jakoś sformalizować - tak jak dawniej karnawał.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
![]()
08.02.2022, 15:48:52
O, a cóż ja widzę! Kolory nie zgadzają się ze stanem faktycznym. Czyżby znowu jakiś zamach stanu? Ponownie, zwykły błąd silnika, co tylko obnaża spiskowe fantazje apostatów.
Cytat:Informuję, że w związku z brewe Ojca Świętego Mikołaja I, zdjęto banicję nałożoną na konta @"Stanislao della Rotria", @Stanisław Dmowski, @Enrique Sánchez Oviedo, @Michał Franciszek Lisewicz. Jednocześnie pozbawiono rzeczone konta znamion godności, które ich posiadaczom nie przysługują. Prosi się posiadaczy kont o uzupełnienie profili w razie konieczności. Źródło Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
12.02.2022, 14:01:49
† PIO DE MEDICI
![]()
12.02.2022, 14:47:54
Nie dość, że plastelinowy kościół to jeszcze kościół popierany przez klony xD to się nazywa, "z deszczu pod rynnę".
12.02.2022, 15:00:01
Macie jakiegoś fioła. Moje działanie nie jest nakierowane na budowanie wielkiego Kościoła przeciwko wam. Robię w zasadzie jednoosobowy Kościół tylko narracyjny. Ja już nie mam czasu i ochoty angażować się w mikronacje.
12.02.2022, 15:07:54
Ja tylko mogę zaprosić Cię, Stanisławie, do spędzenia emerytury w miejscu, z którego się wywodzisz. Dlaczego spędzać ten czas w goryczy wygnania? Ja mogę dać Ci lenno w Toskanii, wspólną budowę lokalnego Kościoła, może nawet jakiejś toskańskiej akademii (w tym jesteś bardzo dobry).
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
12.02.2022, 15:09:37
I będę nabijał wam aktywność? Po tym, jak zostałem potraktowany? Obrażany? I po zabraniu admina? Nigdy.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |