Liczba postów: 59
Liczba wątków: 2
(26.02.2022, 20:59:06)Mikołaj Dreder napisał(a): Mieszkańcy, w tym wypadku oczywiście obywatele RON.
Ponieważ w Skarlandzie został praktycznie sam Norbert, RON tworzy znacznie większa społeczność, a otrzymaliśmy sporo sygnałów - mamy nadzieję fałszywych - co do których chcemy mieć pewność.
Trochę głupota, mieszkańcem i to faktycznie budującym RON, posiadającym status mieszczanina można być bez obywatelstwa, a wykluczanie wszystkich innych mikronacji jest nieodpowiedzialne. Jeżeli już macie robić kontrolę to kontrolujcie wszystkich, a nie targetujecie jedną grupę.
Weryfikacja// Użytkownik został zweryfikowany
Jan Lubomirski, herbu Wąż, pan na Korsuniu , Komisarz Miast Królewskich, Książę Sofii, członek pocztu hetmańskiego.
1 użytkownik polubienia ten post.1 użytkownik polubienia ten post.
• Vilarte
Liczba postów: 2604
Liczba wątków: 198
(26.02.2022, 18:25:45)Vilarte napisał(a): (26.02.2022, 14:37:47)Mikołaj I napisał(a): Prawdziwy spokój zapanuje - jak nie będzie niczego.
To też cytat, Kononowicza.
To UNP już osiągnęła i nie wygląda to zbyt sympatycznie. Pollin nie potrzebuje raczej kolejnego cmentarza. Ale cóż.
Dwa - zacytuję swój post z forum sarmackiego:
Poza tym tego typu cenzura nie uwzględnia warunków mikronacji, gdzie ktoś może mieć wiele obywatelstw, ale jedno centrum aktywności. Tak jak ja mam dwa + KH, ale centrum mojej aktywności jest Sarmacja. Gdybym miał jeszcze RONowskie i z tego powodu by mnie tam cenzurowali, to pewne kroki bym podjął.
Trzy: jeszcze wczoraj była mowa o obywatelach RON, tymczasem dzisiaj w w/w poście kard. Dredera jest mowa o MIESZKAŃCACH RON. Pomyłka czy dalsze zaostrzenie restrykcji?
Cztery: skoro klony były także w Skarlandzie, to dlaczego cenzurą objęto tylko wypowiedzi autorstwa ludzi z RON?
Odpowiemy na drugie pytanie: posiadanie wiele obywatelstw nie jest kloningiem. Tych dwóch spraw nie łączymy i nigdzie one łączone nie są. Wtedy zawsze działa pan pod jednymi (może kulturowo ustalonymi) ale nadal jednymi personaliami. Nie rozumiemy tego poruszenia.
Druga sprawa, żądamy sprostowania słów, jakoby to z naszych ust padły słowa o niestabilności Rzeczypospolitej. W innym przypadku Jego Książęca Mość potępia puste słowa, które nigdy nie padły z ust Patriarchy.
Przepraszamy za małą nieobecność. Zbyt dużo rzeczy się nałożyło: konkursy dla młodzieży, próby do bierzmowania... Nie mieliśmy kiedy spokojnie do komputra usiąść. Przepraszamy.
Liczba postów: 609
Liczba wątków: 83
Nieobecność się zdarza.
Tymoteusz Dostojewski
Baron Arrezo
Liczba postów: 2919
Liczba wątków: 344
Ja chciałbym tylko zauważyć, że następny post Jego Świątobliwości będzie zarazem jego 2137. postem. Czekanie na powrót patriarchy nigdy nie było tak emocjonujące
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.
1 użytkownik polubienia ten post.1 użytkownik polubienia ten post.
• Ametyst I Dziecię
Liczba postów: 609
Liczba wątków: 83
Czekamy na Waszą Świątobliwość.
Tymoteusz Dostojewski
Baron Arrezo
Liczba postów: 2014
Liczba wątków: 65
Ja jestem dumnym twórcą 2137 posta na forum Bialenii.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
Chcieliśmy to zrobić, ale nas ubiegłeś Ametyście.
Liczba postów: 102
Liczba wątków: 1
Wychodzi na to, że post nr 2137 jest postem o innym poście nr 2137. Rotryjska incepcja.
Liczba postów: 312
Liczba wątków: 17
Inceptium Rotium Amen!