Liczba postów: 2771
Liczba wątków: 225
Czy ma to jakieś znaczenie?
Liczba postów: 609
Liczba wątków: 83
Moim zdaniem to tradycja i zabawa powinna się odbyć.
Tymoteusz Dostojewski
Baron Arrezo
Liczba postów: 86
Liczba wątków: 5
Wedlug mnie dobrym papajem byl by Ametyst nowa swieza krew ktora moze miec wiecej pomyslow na aktywnosc PKR.
Jesli zas wybiora wsrod siebie kogos innego to nowy papaj powinien powolac Rade Ocalenia Rotrii gdzie znajda sie aktywne ososby ktore chca sie bawic w PKR w ciagu tych dwoch mies okresu wakacyjnego (jesli maja na to czas).
(-) Baltazar Ahmad Dostojewski
Imam/Strażnik Dwóch Meczetów/Kadi/Mufiti
Liczba postów: 2604
Liczba wątków: 198
To teraz przyznawać się, kto uważał, ze Parriarchą zostanie ktoś z starej gwardii?
Liczba postów: 2014
Liczba wątków: 65
(26.06.2022, 13:43:03)Baltazar Dostojewski napisał(a): Wedlug mnie dobrym papajem byl by Ametyst nowa swieza krew ktora moze miec wiecej pomyslow na aktywnosc PKR.
Jesli zas wybiora wsrod siebie kogos innego to nowy papaj powinien powolac Rade Ocalenia Rotrii gdzie znajda sie aktywne ososby ktore chca sie bawic w PKR w ciagu tych dwoch mies okresu wakacyjnego (jesli maja na to czas).
Chybiony strzał, nie mam uprawnień do kandydowania. Poza tym nazwanie mnie "świeżą krwią" to mi się trochę kojarzy z metropolitą Sawą, który o pięćdziesięcioletnim wówczas biskupie Atanazym powiedział "wasz młody biskup".
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus