Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wita nowy
Witam.Jestem tutaj nowy.Zaintrygowała mnie forma tego Państwa
Jak tutaj otrzymać Obywatelstwo?
Odpowiedz

Witamy Umiłowany Synu w Rotrii.
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

(08.07.2022, 17:57:29)Tomasz_Cagodan napisał(a): Witam.Jestem tutaj nowy.Zaintrygowała mnie forma tego Państwa
Jak tutaj otrzymać Obywatelstwo?

Obywatelem moze zostac wylacznie tylko personel koscielny (ksadz lub czlonek rodziny powiazany z gwardia papieska)
Mozesz dzialac aktywanie jako mieszkaniec PKR lub jak wyzej podalem przejsc procedure wstapienia do seminarium duchownego.

Zycze ci udanego dnia
(-) Baltazar Ahmad Dostojewski
Imam/Strażnik Dwóch Meczetów/Kadi/Mufiti
[Obrazek: 1055.png]
Odpowiedz

Laudetus Iesus Christus,

proszę powiedzieć coś więcej o sobie Smile Skąd Pan przybywa? Jakie jest Pańskie doświadczenie w mikronacjach?
Co do obywatelstwa - w Rotrii w ogóle nie mamy obywatelstw. Można swobodnie działać bez troszczenia się o formalności.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

(08.07.2022, 22:49:02)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): Laudetus Iesus Christus,

proszę powiedzieć coś więcej o sobie Smile Skąd Pan przybywa? Jakie jest Pańskie doświadczenie w mikronacjach?
Co do obywatelstwa - w Rotrii w ogóle nie mamy obywatelstw. Można swobodnie działać bez troszczenia się o formalności.
W realnym świecie działam w dwóch organizacjach harcerskiej,jako Drużynowy,oraz w Stowarzyszeniu dla Dzieci i Młodziedzy z Autyzmem,drużyna działa przy Stowarzyszeniu,jeśli chodzi o mikronacje to mój pierwszy kraj
Odpowiedz

W Sarmacji Pana nie widziałem?
Odpowiedz

(08.07.2022, 23:07:35)Tomasz_Cagodan napisał(a):
(08.07.2022, 22:49:02)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): Laudetus Iesus Christus,

W realnym świecie działam w dwóch organizacjach harcerskiej,jako Drużynowy,oraz w Stowarzyszeniu dla Dzieci i Młodziedzy z Autyzmem,drużyna działa przy Stowarzyszeniu,jeśli chodzi o mikronacje to mój pierwszy kraj

Zatem jest to Pana debiut w mikronacjach? Tym bardziej nam wszystkim miło, że wybrał Pan Rotrię. Zaręczam, że to dobry wybór. Muszę również Panu powiedzieć, że potrzebujemy Pana. Rotria (jak większość mikroświata) cierpi na kryzys kadrowy i szerzej, demograficzny.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Zachęcamy do wybrania drogi świeckiej lub duchownej.
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

(09.07.2022, 16:05:13)Klemens V napisał(a): Zachęcamy do wybrania drogi świeckiej lub duchownej.

wybiorę raczej drogę duchownego i raczej też jeśli będzie możliwość dyplomaty-)
Odpowiedz

Witaj,

jeśli jesteś zainteresowany dyplomacją to napisz nam proszę o swoich zainteresowaniach i znajomości V-Świata. W ten sposób będę mógł Cię przygotować do misji w konkretnym miejscu.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.