Liczba postów: 36
    Liczba wątków: 8

Z niebywałą przyjemnością pragnę zakomunikować iż 27 marca 2024 roku Skarlandowi stuknie 16 lat (w niektórych krajach możemy zatem głosować  :lol: ). Przez ostatnie kilka dni w pocie czoła namalowałem z 40 obrazów... znaczy nie ja tylko AI  :lol: - kompa mi prawie usmażyło  :lol: 
Z tej okazji pragnę zaprosić już 20 lutego na forum Królestwa Skarlandu gdzie odbędzie się wystawa tych (arcy)dzieł, niektóre z nich będzie można w trakcie trwania wystawy wylicytować lub zakupić.

(-) Norbert I de Catalán
Król Skarlandu, Acri, Agurii, Białogóry i Estelli Wschodniej, Cesarz Aztec, Tytularny Król Francji, Wielki Książę Rotrii etc...

05.02.2024, 18:48:29 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.02.2024, 19:02:19 przez Norbert de Catalan.)

Powolutku ruszamy z wyprzedażą dóbr narodowych. Na pierwszy ogień idzie pamiątkowy medal (liczba sztuk ograniczona) oraz moneta z 2014 roku o nominale 100 Pts. Po zakupie medalu otrzymamy rzecz jasna wspomniany medal na własność oraz specjalną odznakę na forum Skarlandu  

Zasady sprzedaży i akcji dostępne są 
tutaj (chociaż informacja na plakacie mówi że będzie poniżej  :lol: ) Harmonogram czyli co i kiedy 
dostępny tu

(-) Norbert I de Catalán
Król Skarlandu, Acri, Agurii, Białogóry i Estelli Wschodniej, Cesarz Aztec, Tytularny Król Francji, Wielki Książę Rotrii etc...

Liczba wątków: 4

16 rocznica... piękna liczba. 
Rotria w tym roku w czerwcu obchodzić będzie 17 rocznicę. Oby do Osiemnastki Rotria przetrwała i się odbudowała. 

Giovanni del Monte

Tak więc zaczęło się...
Licytacja monety: 
o nominale 100 Pts z 2014 roku oraz sprzedaż 
pamiątkowego medalu - zostało już tylko 18 sztuk 

(-) Norbert I de Catalán

Liczba wątków: 4

Niestety ale nie stać mnie na tak drogie numizmaty, i antyki...

Giovanni del Monte