Liczba postów: 2604
Liczba wątków: 198
Najmilsi,
mogą pojawić się pewne problemy jeżeli chodzi o wielkość i przeskok profilu na forum - będziemy w najbliższych godzinach szukać orderów i je ponownie podpinać. Jeżeli się nie uda, utworzymy po prostu nowe.
(+) Pius VIII, P.P.
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 4
Czcigodny Ekscelencjo @
Orjon Surma czy byłaby możliwość dodania ikony (favicon) do naszego forum. Dzięki temu nie byłoby już jakiejś domyślnej ikonki ale byłaby taka związana z naszym forum, z naszą Rotrią. Z tego co widziałem, to Leocja, czy Niemcy posiadają własne ikonki forów. Oto propozycja ode mnie:
Giovanni del Monte
Liczba postów: 2919
Liczba wątków: 344
W związku z powrotem forum Rotrii, osoby mające problem z zalogowaniem się na swoje konta i niemogące tych problemów przezwyciężyć, proszę o kontakt przez Discord.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.
1 użytkownik polubienia ten post.1 użytkownik polubienia ten post.
• Orjon Surma
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 3
Motyw uległ drobnej aktualizacji. Na PC jest ona dość subtelna, ale na telefonie czy tablecie różnice są fundamentalne - nareszcie jest responsywność
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Liczba postów: 2771
Liczba wątków: 225
(14.05.2025, 12:21:03)Orjon Surma napisał(a): Motyw uległ drobnej aktualizacji. Na PC jest ona dość subtelna, ale na telefonie czy tablecie różnice są fundamentalne - nareszcie jest responsywność 
A te "głowy" nad wątkiem? Trochę mnie irytują, nie wiem, jak innych...
Liczba postów: 434
Liczba wątków: 25
Mnie też to irytuje. Jak działałem kiedyś w Rotrii to tych "głów" nie było.
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI
Arcybiskup achkovski
Prymas II Federacji Nordackiej
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa
Książę Schwarzburgu
Hrabia Bari
Baron Andalo
Liczba postów: 2604
Liczba wątków: 198
To te słynne „gadające głowy”.
Liczba postów: 2771
Liczba wątków: 225
(14.05.2025, 15:08:32)Pio Maria de Medici napisał(a): To te słynne „gadające głowy”.
Mnie się kojarzą z moją ulubioną bazyliką większą, czyli św. Pawłem za Murami. Przepiękne wspomnienia z jej zeszłorocznego realnego nawiedzenia.
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 3
(14.05.2025, 14:34:34)Stanisław Wieniawa napisał(a): (14.05.2025, 12:21:03)Orjon Surma napisał(a): Motyw uległ drobnej aktualizacji. Na PC jest ona dość subtelna, ale na telefonie czy tablecie różnice są fundamentalne - nareszcie jest responsywność 
A te "głowy" nad wątkiem? Trochę mnie irytują, nie wiem, jak innych...
To wyszło po aktualizacji wtyczki od wyświetlania awatara przy odpowiedziach na głównej stronie forum. Poprawione.
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Liczba postów: 2687
Liczba wątków: 254
Albo ja jestem ślepy, albo zniknęła opcja "pokaż nieprzeczytane posty"... Istnieje możliwość przywrócenia jej?
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii