Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Bardzo wszystkich przepraszam, ale natłok spraw realnych nie pozwala mi na wirtualne życie. Już dawno miałem zrezygnować z mikroświata... Koniec końców nie odchodzę, ale i nie mogę zostać. Będę w miarę możliwości się pojawiał, ale nie mogę obiecać aktywności takiej jak niegdyś. Liczę na zrozumienie.
Jego Eminencja Albert Orański

[Obrazek: 2VgPQ.png]
Odpowiedz

(24.01.2017, 14:24:32)Albert Orański napisał(a): Bardzo wszystkich przepraszam, ale natłok spraw realnych nie pozwala mi na wirtualne życie. Już dawno miałem zrezygnować z mikroświata...  Koniec końców nie odchodzę, ale i nie mogę zostać. Będę w miarę możliwości się pojawiał, ale nie mogę obiecać aktywności takiej jak niegdyś. Liczę na zrozumienie.

Dokładnie tak jak ja. Popisuje się pod tym oświadczeniem.
Odpowiedz

Umiłowani Bracia.

Miesiąc styczeń nie był dla Państwa Kościelnego okresem łatwym gdyż realne obowiązki przytłoczyły nas wszystkich. Dla nas okres wzmożonej pracy w życiu realnym dobiegł końca i możemy poświęcić naszą uwagę sprawom Państwa Kościelnego oraz Kościoła Świętego.
[Obrazek: 65.gif]
Odpowiedz

Trzeba szybko kasować boty. Ich nicki zaczynają być denerwujące.
Odpowiedz

Sądzimy, że ów problem należy rozwiązać inaczej, gdyż ciągłe usuwanie botów może być nużące i uciążliwe.
[Obrazek: 65.gif]
Odpowiedz

(29.01.2017, 15:30:06)Klemens III napisał(a): Sądzimy, że ów problem należy rozwiązać inaczej, gdyż ciągłe usuwanie botów może być nużące i uciążliwe.

Może obrazki do układania przed rejestracją? Nie znam się na programowaniu, co jest wszystkim wiadome.
Odpowiedz

W RON trzeba uzupełnić powiedzenie.
[Obrazek: 101005704499830566.jpg]
 Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Odpowiedz

(29.01.2017, 16:15:04)Jacek Ostrogski napisał(a): W RON trzeba uzupełnić powiedzenie.

Mądre rozwiązanie  Cool
/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior
Odpowiedz

I znowu kolejny bot.
Odpowiedz

I po botach. Tongue
[Obrazek: 101005704499830566.jpg]
 Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.