Liczba postów: 2
    Liczba wątków: 1

Cytat:![[Obrazek: 960df51e2b10a.png]](https://zapodaj.net/images/960df51e2b10a.png)
 Informuję, że dnia 8 lutego 2016 na terytorium dawnej Demokracji Surmeńskiej uformował się nowy twór państwowy o nazwie Federacja Bałkańska. Rozumiemy i szanujemy przeszłość tych ziem, Surmenia odeszła do muzeów i jest pomnikiem historii Orientyki. Chcemy uchronić jedynie charakter tych ziem. Mobilizujemy się, pomału będą do nas dołączać zdeklarowani przyjaciele, którzy wiedzą co będą u nas piastować, jakie funkcje. Do końca miesiąca powinny odbyć się wybory parlamentarne i referendum konstytucyjne. Jak na razie władze tymczasową sprawuje Demokratyczny Front Wyzwolenia Narodowego, którego przewodniczącym jestem ja. Jednocześnie chcę zdementować plotki, jakoby choć skrawek ziem zdobyły siły tzw. Ciprofloksji. 

Liczba postów: 1782
    Liczba wątków: 236

Aha. To nowe państwo ma pan siłę tworzyć, a ratować Surmenii się nie chciało?

(10.02.2017, 12:15:09)Severino Castiglioni-Faradobus napisał(a):  Aha. To nowe państwo ma pan siłę tworzyć, a ratować Surmenii się nie chciało?
Nie ja jestem za to odpowiedzialny, że Surmenia upadła. Odpowiedzialność za likwidację dorobku ponoszą ostatnie władze DS i właściciel strony.

Liczba postów: 125
    Liczba wątków: 11

Jedno słowo - Mikisigos.

/-/ brat Μακαρηος 
Archimandryta Zakonu Bazylianów
GG: 57248945

Jego Administracyjność prof. dr hab. n. med. inż. Aleksander Hergemon-Euskadi, Przewodniczący Rady Państwa, I Książę Soljum, Suweren Nötkött