Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Federacja Bałkańska
Cytat:
[Obrazek: 960df51e2b10a.png]
 Informuję, że dnia 8 lutego 2016 na terytorium dawnej Demokracji Surmeńskiej uformował się nowy twór państwowy o nazwie Federacja Bałkańska. Rozumiemy i szanujemy przeszłość tych ziem, Surmenia odeszła do muzeów i jest pomnikiem historii Orientyki. Chcemy uchronić jedynie charakter tych ziem. Mobilizujemy się, pomału będą do nas dołączać zdeklarowani przyjaciele, którzy wiedzą co będą u nas piastować, jakie funkcje. Do końca miesiąca powinny odbyć się wybory parlamentarne i referendum konstytucyjne. Jak na razie władze tymczasową sprawuje Demokratyczny Front Wyzwolenia Narodowego, którego przewodniczącym jestem ja. Jednocześnie chcę zdementować plotki, jakoby choć skrawek ziem zdobyły siły tzw. Ciprofloksji. 

Odpowiedz

Aha. To nowe państwo ma pan siłę tworzyć, a ratować Surmenii się nie chciało?
Odpowiedz

(10.02.2017, 12:15:09)Severino Castiglioni-Faradobus napisał(a): Aha. To nowe państwo ma pan siłę tworzyć, a ratować Surmenii się nie chciało?

Nie ja jestem za to odpowiedzialny, że Surmenia upadła. Odpowiedzialność za likwidację dorobku ponoszą ostatnie władze DS i właściciel strony.
Odpowiedz

Jedno słowo - Mikisigos.
/-/ brat Μακαρηος 
Archimandryta Zakonu Bazylianów

GG: 57248945
Odpowiedz

Vel Jeorjos Griwas: http://cipronex.boo.pl/forum/viewforum.php?f=22
Jego Administracyjność prof. dr hab. n. med. inż. Aleksander Hergemon-Euskadi, Przewodniczący Rady Państwa, I Książę Soljum, Suweren Nötkött
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.