Liczba postów: 748
Liczba wątków: 156
(16.10.2025, 23:23:40)Andrew von Habsburg napisał(a): Z tego co wiem, to Biskup ma prawo wyznaczyć w których kościołach diecezji mają być odprawiane Msze trydenckie, więc można chodzić i na jedną i na drugą.
Jakby nam się marzyło, aby Eminencja przywdział sutannę. Z racji na tyle obywatelstw byłoby gdzie posłać Eminencję jako biskupa...
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae
![[Obrazek: aPzjbNc.png]](https://i.imgur.com/aPzjbNc.png)
Liczba postów: 615
Liczba wątków: 30
Odświeżając wątek, wróciłem do starej twarzy i na moim zdjęciu znów widnieje abp. Georg Gänswein.
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI
Regent Stolicy Apostolskiej
Arcybiskup achkovski
Prymas II Federacji Nordackiej
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa
Hrabia Bari
Baron Andalo
1 użytkownik polubienia ten post.1 użytkownik polubienia ten post.
• Albert
Liczba postów: 748
Liczba wątków: 156
(23.12.2025, 17:29:33)Henryk Ziemiański de Harlin napisał(a): Odświeżając wątek, wróciłem do starej twarzy i na moim zdjęciu znów widnieje abp. Georg Gänswein.
Ekscelencja to jakiś zmiennokształtny jest... Mimo wszystko zmienić raz na rok/kilka lat w porządku. Zmienić wtedy kiedy zmienia się rangę, stanowisko, również. No ale tak co kilka miesięcy... Jak kto woli..
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae
![[Obrazek: aPzjbNc.png]](https://i.imgur.com/aPzjbNc.png)
Liczba postów: 615
Liczba wątków: 30
(23.12.2025, 17:34:18)Albert napisał(a): (23.12.2025, 17:29:33)Henryk Ziemiański de Harlin napisał(a): Odświeżając wątek, wróciłem do starej twarzy i na moim zdjęciu znów widnieje abp. Georg Gänswein.
Ekscelencja to jakiś zmiennokształtny jest... Mimo wszystko zmienić raz na rok/kilka lat w porządku. Zmienić wtedy kiedy zmienia się rangę, stanowisko, również. No ale tak co kilka miesięcy... Jak kto woli..
No tak to już jest. Kiedyś często zdarzała mi się zmiana avatarów, ale teraz staram się nie zmieniać nadmiernie.
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI
Regent Stolicy Apostolskiej
Arcybiskup achkovski
Prymas II Federacji Nordackiej
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa
Hrabia Bari
Baron Andalo
1 użytkownik polubienia ten post.1 użytkownik polubienia ten post.
• Albert