Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaproszenie na uroczystości koronacyjne JKM Króla i JKW Królowej Baridasu
Wasza Świątobliwość,
Mam zaszczyt i przyjemność przekazać na ręce Waszej Świątobliwości zaproszenie na koronację Książęcej Par na Króla i Królową Baridasu. Ambasada Księstwa Sarmacji w Państwie Kościelnym Rotria i Dwór Jego Książęcej Mości żywią nadzieję, że Wasza Świątobliwość zaszczyci nas swoja Obecnością.
[Obrazek: 101005704499834383_t.png]
[Obrazek: 99527777916551788.png]
(—) Vladimir ik Lihtenštán
Ambasador Księstwa Sarmacji
diuk Nólihtenštán
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Albert
Odpowiedz

(11.01.2026, 09:31:32)Vladimir von Lichtenstein napisał(a):
Wasza Świątobliwość,
Mam zaszczyt i przyjemność przekazać na ręce Waszej Świątobliwości zaproszenie na koronację Książęcej Par na Króla i Królową Baridasu. Ambasada Księstwa Sarmacji w Państwie Kościelnym Rotria i Dwór Jego Książęcej Mości żywią nadzieję, że Wasza Świątobliwość zaszczyci nas swoja Obecnością.
[Obrazek: 101005704499834383_t.png]
Przybędę i to nie tylko w roli Patriarchy. Hah. Ale teraz fajnie można podwójne zaproszenia otrzymywać. Big Grin Wink
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae

[Obrazek: aPzjbNc.png]
  • Vladimir von Lichtenstein
Odpowiedz

Czy można się do Waszej Świątobliwości już zwracać Wasza Królestwa Świątobliwość? Wink
diuk Nólihtenštán
Odpowiedz

(11.01.2026, 20:23:50)Vladimir von Lichtenstein napisał(a): Czy można się do Waszej Świątobliwości już zwracać Wasza Królestwa Świątobliwość? Wink
Normalnie trochę jak łączenie w MAW tytułu Króla i Cesarza, (Wasza Cesarsko-Królewska Mość) Big Grin Wink

Z ciekawości kojarzę nazwisko rodowe Ekscelencji, dlatego zapytam bezpośrednio czy jest szanowny jakoś powiązany z Natalią von Lichtenstein i Karoliną. Chyba imion nie pomyliłem, ale dawno temu widziałem grafikę przedstawiającą połączenia rodowe i tam były właśnie one a także inni przedstawiciele tego rodu. Jeden z nich to nawet chyba w RON działał. Smile

Odpowiedz

Nie myli się Wasza Świątobliwość. Ja, Natalia i Karolina von Lichtenstein należymy do tego samego rodu. Prawdę mówiąc, nie jestem pewien naszych dokładnych powiązań. Chyba Natalia von Lichtenstein była żoną mojego v-ojca Michaela von Lichtensteina (w Rotrii pontyfikował jako Celestyn I). Karolina jest chyba moja kuzynką lub ciotką, a może nawet i siostrą. Kto by to już pamiętał!
diuk Nólihtenštán
  • Albert
Odpowiedz

(12.01.2026, 03:23:04)Vladimir von Lichtenstein napisał(a): Nie myli się Wasza Świątobliwość. Ja, Natalia i Karolina von Lichtenstein należymy do tego samego rodu. Prawdę mówiąc, nie jestem pewien naszych dokładnych powiązań. Chyba Natalia von Lichtenstein była żoną mojego v-ojca Michaela von Lichtensteina (w Rotrii pontyfikował jako Celestyn I). Karolina jest chyba moja kuzynką lub ciotką, a może nawet i siostrą. Kto by to już pamiętał!

Obecnie to kojarzę że Natalia von Lichtenstein to działa w Edelweiss jako Femme Mystere.
A Karolina to nie jest ta Karolina co była Królową w Dreamlandzie? Chyba że to inna taka z Sarmacji. Ale to mogę się już mylić. 
Co do Lichtensteina na tronie patriarszym to fakt, był taki, widziałem w poczcie.

Może kiedyś uda się tam jeszcze pogadać i odnaleźć krewnych co nadal działają. Smile

Odpowiedz

(12.01.2026, 10:52:14)Albert napisał(a): [..] A Karolina to nie jest ta Karolina co była Królową w Dreamlandzie? [...]

Dokładnie tak, to Karolina von Lichtenstein, która po wyborze na Królową Dreamlandu i Elderlandu przybrała imiona Karolina Aleksandra. Wink
diuk Nólihtenštán
  • Albert
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 Melroy van den Berg.