Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dekret ws. zmiany danych osobowych
Historię Waszej Eminencji znam. Chodziło mi tylko o słowa Eminencji Aureliusza o chowaniu w Brodrii.
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI
Regent Stolicy Apostolskiej 
Arcybiskup achkovski
Prymas II Federacji Nordackiej
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa  
Hrabia Bari
Baron Andalo  

[Obrazek: 101005704499830285.png]

[Obrazek: 1260.png]
Odpowiedz

Owszem, moja obecna postać (Aurelio Bentini, potem Aurelio Paolo de Medici y Zep, potem Aurelio Castiglioni, potem Aurelio Lorenzo Carlo de Medici y Zep i od wczoraj Aurelio Lorenzo Carlo Paolo de Medici y Zep) narodziła się dopiero w 2017 r. i nie jest moją pierwszą emanacją w v-świecie Smile W mikroświecie pojawiłem się wiosną 2013 r., potem w 2014 r. działałem jako Decymus Radelli, król Noklezji (którą założyłem) włączonej potem do raczkującej Federacji Brodryjskiej, w której pierwszy raz na dobre działałem w mikroświecie. Mam tę satysfakcję, że należę do ojców założycieli Brodii i wciąż czuję do niej (a zwłaszcza do Noklezji) wielki sentyment. W podobnym czasie pojawiłem się w Rotrii jako Aurelio Borgiani i wstąpiłem do seminarium, ale nie zdałem egzaminów u o. Belmonte za ściąganie Big Grin Wtedy narodziła się moja wielka wrogość do ściągania i wszelkich oszustw egzaminacyjnych Big Grin
Miałem dużo przerw i pojawiły się efemeryczne tożsamości, np. w 2015 r. razem z kolegami z Brodrii tworzyłem sezonową mikronację o nazwie Uhraina (nazwa charakterystyczna dla słynnego kolegi Grutina), ale niestety nie pamiętam już, jak się tam nazywałem.
Decymus Radelli, moja pierwsza poważna postać, zmarł latem 2014 r. Pod tym nazwiskiem byłem m. in. gubernatorem Noklezji, premierem Brodrii, ale również pierwszym i jedynym patriarchą Kościoła kalrykańskiego w Brodrii pod imieniem Celestyn I. Kościół kalrykański został później włączony do Rotrii, a duszpasterzem Brodryjczyków został bp Pio Maria Facibeni, któremu przypadła rola pochowania zmarłego Decymusa Radelliego.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo Paolo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
[-] 2 użytkowników lubi ten post.
  • Albert, Henryk Ziemiański de Harlin
Odpowiedz

Ja też sam działałem w Brodrii jako Maximilian von Stirlitz, a później zmieniłem nazwisko na Fiodorow-Frassati. Postać Decymusa Radelliego kojarzę, ale nigdy w życiu nie przypuszczałbym, że to poprzednie wcielenie Waszej Eminencji.
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI
Regent Stolicy Apostolskiej 
Arcybiskup achkovski
Prymas II Federacji Nordackiej
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa  
Hrabia Bari
Baron Andalo  

[Obrazek: 101005704499830285.png]

[Obrazek: 1260.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Albert
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 Melroy van den Berg.