Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dysputa VI. O demografii i "Kontach Narracyjnych"
Według mnie jest sens. Na przykład jak ktoś obraca się wokół środowiska tradycyjnego i wyświetli mu się na Facebooku Rotria, to może dołączyć.
Jego Książęca Wysokość i  Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI
Książę Koronny Wielkiego Księstwa Ankony
Kapitan Regent Wielkiego Księstwa Ankony
Arcybiskup achkovski
Prymas II Federacji Nordackiej
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa  
Markiz Senigalli 
Hrabia Bari
Hrabia Arezzo 
Baron Dalmazji

[Obrazek: 101005704499835679_t.png]
[Obrazek: 1260.png]
Odpowiedz

(Wczoraj, 10:16:41)Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał(a): Według mnie jest sens. Na przykład jak ktoś obraca się wokół środowiska tradycyjnego i wyświetli mu się na Facebooku Rotria, to może dołączyć.

Można by niby tak zrobić, ale generalnie na FB myślę, że nie znajdziemy zbytnio młodych osób, raczej starsze. Niby kiedyś były pomysły by promować Rotrię w jakiś piśmie katolickim, lub na grupkach facebookowych tradycyjnych, czy katolickich, ale nie wiem czy to się udało zrobić. Jeśli nie to czy teraz kilka lat po tym by sie udało? Nie wiem. Może tak. 
Jesli chodzi o promocje i zdobywanie ludzi, nowych mikronautów, wśród młodego pokolenia, to raczej jakiś tiktok, albo instagram, czy YT. Poza tym wszelka promocja która nie byłaby wsparta jakimś groszem, to będę mieć mały zasięg i ciężej będzie by zdobyć szerszą publikę. Poza tym wymagałoby to jakiejś strategii marketingowej. Inaczej to można jedynie napisać na jakiejś grupce na FB i może ktoś się zainteresuje, ale szanse są małe. Ale można spróbować. Jest taka grupka Jak jest w Katolicyźmie czy cos takiego. Tam by można spróbować, ewentualnie na innych podobnych. Samą stronę czy grupkę Rotrii na FB można założyć. Do takiego działania raczej może warto skorzystać z jakiegoś nowego konta na fb założonego pod personaliami mikronacyjnymi. Chyba, że ktoś by chciał pod swoimi prawdziwymi, ale to nie wiem czy są tacy odważni.
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae

[Obrazek: aPzjbNc.png]
Odpowiedz

Z tym tiktokiem to się zgodzę z Waszą Świątobliwością. Przecież pół naszej młodzieży tam przesiaduje.
Jego Książęca Wysokość i  Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI
Książę Koronny Wielkiego Księstwa Ankony
Kapitan Regent Wielkiego Księstwa Ankony
Arcybiskup achkovski
Prymas II Federacji Nordackiej
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa  
Markiz Senigalli 
Hrabia Bari
Hrabia Arezzo 
Baron Dalmazji

[Obrazek: 101005704499835679_t.png]
[Obrazek: 1260.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Albert
Odpowiedz

( 9 godzin(y) temu)Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał(a): Z tym tiktokiem to się zgodzę z Waszą Świątobliwością. Przecież pół naszej młodzieży tam przesiaduje.

Ale taka promocja to wymaga pomysłu, wymaga czasu, wymaga może również nakładu finansowego, oraz wymaga by iść z duchem czasu, by jakoś wbić się w trendy, robić dobry PR, marketing. To nie jest takie łatwe. No ale opcja takowa istnieje.

zacząć możemy bardziej tradycyjnie czyli po jakiś bliższych czy dalszych znajomych czy rodzinie, potem może spróbować na FB, jakoś zaczepiać ludzi czy coś, lub promocja pisząc, na jakiś grupkach katolickich lub około tego tematu. Można by też spróbować na jakimś portalu, lub w gazecie, gazetce. Ewentualnie jakieś inne opcje jak filmiki na YT, filmiki na Tiktoku, czy rolki na isntagramie. 

Można inne pomysły jeśli tylko są. Smile
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae

[Obrazek: aPzjbNc.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 Melroy van den Berg.