Liczba postów: 2658
Liczba wątków: 207
De facto dziś moja 13. rocznica związku z Rotrią. ?
† PIO DE MEDICI
Panzerhaubitzekardinal
Gonfaloniere Wojsk Patriarszych, Marszałek Wielki Wojsk Lądowych, Dowódca wojsk Toskanii,
Książę Ferrary i Palestriny, markiz Monte Cassino, właściciel Mater Ecclesiae
1 użytkownik polubienia ten post.1 użytkownik polubienia ten post.
• Albert
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 0
Każdy był kiedyś w toksycznej relacji kardynale!
(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
Jej Książęca Wysokość Księżniczka Urbino
• Albert
Liczba postów: 1192
Liczba wątków: 237
(Wczoraj, 19:10:53)Adelaide napisał(a): Każdy był kiedyś w toksycznej relacji kardynale! Bo to jest taka relacja love-hate relationship
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae
![[Obrazek: aPzjbNc.png]](https://i.imgur.com/aPzjbNc.png)
Liczba postów: 385
Liczba wątków: 29
(Wczoraj, 19:10:53)Adelaide napisał(a): Każdy był kiedyś w toksycznej relacji kardynale!
Będzie Wasza Wysokość jedną z boheterek wznowienia Le Porte tak btw. Tylko proszę się nie przestraszyć tytułu, ten akurat nie jest o Pani
Sua Altezza Serenissima
Alberto Tommaso
Duca di Parma
Liczba postów: 975
Liczba wątków: 49
Ja jestem ciekaw tego numeru, szczególnie pozycji o mnie.
Jego Książęca Wysokość i Eminencja dr. net Henryk Tymoteusz książę kardynał Ziemiański-Wieniawa OSI
Książę Koronny i Kapitan Regent Wielkiego Księstwa Ankony, Arcybiskup achkovski, Prymas II Federacji Nordackiej, Biskup wolnogradzki, Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria, markiz Senigalli, hrabia Sieny, Bari i Arezzo, wicehrabia Dalmazji
Liczba postów: 385
Liczba wątków: 29
(Wczoraj, 19:30:56)Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał(a): Ja jestem ciekaw tego numeru, szczególnie pozycji o mnie.
A kto powiedział, że bedzie o Eminencje  ?
Sua Altezza Serenissima
Alberto Tommaso
Duca di Parma
Znając ciebie, to na pewno będzie o nas wszystkich.
Jego Książęca Wysokość i Eminencja dr. net Henryk Tymoteusz książę kardynał Ziemiański-Wieniawa OSI
Książę Koronny i Kapitan Regent Wielkiego Księstwa Ankony, Arcybiskup achkovski, Prymas II Federacji Nordackiej, Biskup wolnogradzki, Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria, markiz Senigalli, hrabia Sieny, Bari i Arezzo, wicehrabia Dalmazji
(Wczoraj, 19:30:56)Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał(a): Ja jestem ciekaw tego numeru, szczególnie pozycji o mnie. Narcyz...
(Wczoraj, 19:35:05)Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał(a): Znając ciebie, to na pewno będzie o nas wszystkich.  Wiadomo wszystkich równo opie...
Trochę się napracowaliśmy dziś przez niemal 3 godziny, ale prezentujemy wam takie wideo aby sobie wspólnie powspominać ten czas jaki tutaj spędziliśmy przez te (dokładnie licząc z dniem dzisiejszym) 445 dni:
Piękny filmik. Nawet proces Vosnickiego się znalazł.
• Albert
|