Liczba postów: 171
Liczba wątków: 19
Cytat:Wygram wybory… A łotry odbudują miasto. Zlikwiduję beton, przywrócę po starodawniejszemu, tak jak kiedyś było, autobusy będą, na miejsce powrócą. Nowy dom towarowy, będzie. Będzie można wszystko kupić w nowym domie towarowym… A knajpy będą zlikwidowane. Knajp nie będzie. Złożę pismo od razu do Rady miasta, do nowego przewodniczącego, ażeby ustanowili, jak było kiedyś, że odnowić. Odnowić! Posadzić drzewka, zrobić przystanki, autobusy przywrócić, tak jak jeździli, żeby było ład i porządek. […] Od tego jest komunikacja, aby było gęsto przystanki. A nie rzadko… Żeby iść kilometry… Nie będzie tak! Ale ja zrobię inaczej! Ja zrobię po swojemu! Że każdy obywatel będzie miał blisko dojazd. Tak! Będą szkoły przywracane! Zakłady będą przywracane! NIE BĘDZIE DEWASTACJI, ZŁODZIEJSTWA, BANDYCTWA! Mówiłem i to zrobię! A tych klatek nie będzie. Będą domki jednorodzinne… Przywrócę. A co poprzyjeżdżali nie wiadomo skąd - wrócą do swoich miast, wsi. Będą ogródki mieli, pięknie będzie, wspaniale. Będą warzywa uprawiać, wszystko!
Krzysztof Kononowicz,
Plan na Rotrię
+ prof. dr hab. Guliano Giuseppe
Montini vel Bertelli
Wielki Inkwizytor Świętego Kościoła Rotryjskiego
Liczba postów: 1040
Liczba wątków: 50
Jego Książęca Wysokość i Eminencja dr. net Henryk Tymoteusz książę kardynał Ziemiański-Wieniawa OSI
Książę Koronny i Kapitan Regent Wielkiego Księstwa Ankony, Arcybiskup achkovski, Prymas II Federacji Nordackiej, Biskup wolnogradzki, markiz Senigalli, hrabia Sieny, Bari i Arezzo, wicehrabia Dalmazji
Liczba postów: 2995
Liczba wątków: 270
(+) Stanislaus card. Wieniawa OSI
Wielki Książę Ankony,
Markiz Ankony, Loreto, Fabriano i Castelfidardo
Hrabia San Stanislao
Baron San Pietro
Kardynał Biskup Albano
Arcybiskup Trydentu
Dziekan Kolegium Kardynalskiego
Rektor Uniwersytetu Rotryjskiego
Generał Zakonu św. Izydora
![[Obrazek: 101005704499835546_t.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1263/101005704499835546_t.png)
Liczba postów: 1040
Liczba wątków: 50
Jego Książęca Wysokość i Eminencja dr. net Henryk Tymoteusz książę kardynał Ziemiański-Wieniawa OSI
Książę Koronny i Kapitan Regent Wielkiego Księstwa Ankony, Arcybiskup achkovski, Prymas II Federacji Nordackiej, Biskup wolnogradzki, markiz Senigalli, hrabia Sieny, Bari i Arezzo, wicehrabia Dalmazji
Liczba postów: 171
Liczba wątków: 19
Cytat:Coraz zbliżam się do odejście z tej planety ziemskiej, a pójść do ziemi, ciało moje będziecie zawalać, będziecie chcieli iść za mną, będziecie śmiać się, będziecie się radować, że był taki człowiek… Nauczał…
K. Kononowicz,
O śmierci Alberta Orańskiego
+ prof. dr hab. Guliano Giuseppe
Montini vel Bertelli
Wielki Inkwizytor Świętego Kościoła Rotryjskiego