Liczba postów: 1104
Liczba wątków: 52
A z tym Danielem jest jakiś kontakt? Widzę, że udziela się w Sarmacji.
Jego Książęca Wysokość i Eminencja dr. net Henryk Tymoteusz książę kardynał Ziemiański-Wieniawa OSI
Sekretarz Stanu Stolicy Apostolskiej, Książę Koronny i Kapitan Regent Wielkiego Księstwa Ankony, arcybiskup achkovski, Rektor Uniwersytetu Rotryjskiego, prymas II Federacji Nordackiej, markiz Senigalli, hrabia Sieny, Bari i Arezzo, wicehrabia Dalmazji
Liczba postów: 1278
Liczba wątków: 239
(Wczoraj, 14:29:13)Maurycy Orański napisał(a): To ogarniał @Fryderyk van Oranje więc musiałby mi przekazać uprawnienia i wiedzę abym mógł coś działać.
Nie wiem na ile system jest rozwinięty bym mógł coś przekazać. Nie kojarzę zbytnio . Ja mam Rangę Eminencja i mogę nie wiem dodać pieniądze, albo nałożyć podatek, lub dodać stroje to sklepu, ale za wiele innych opcji to nie mam.
Jak pisałem od początku jak tylko wyszła ta wersja demo i pisał Daniel dobrze byłoby ogarnąć testy, dać mu feedback, oraz załatwić by w razie czego zrobił pełną wersję, zrobił wersję 1.0 a potem jak wsadzimy na serwer Rotrii, jak już będzie połączone ze stroną, to proponuję by sobie ewentualnie aktualizować. Jeśli będę znał kod, to istnieje cień szansy jakieś powiedzmy 10% że potrafiłbym zrobić podobnie i coś rozbudować, ale to musze widzieć oryginał by wiedzieć więcej itd.
/-/ Bp Fryderyk Maurycy Jerzy Orański
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae
Rector Universitatis Cracoviensis
Magnus Dux Oraniae
Dux Parmae
Vicarius Generalis
Prorector Universitatis Rotriensis
![[Obrazek: RFtLkfb.png]](https://i.imgur.com/RFtLkfb.png)