Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Ja chciałbym przypomnieć Bratu Wilhelmowi o aktualizacji tego rejestru.
/-/Hrabia Daniel Krak SJ
Odpowiedz

Z tym jest strasznie dużo roboty, nie da się tego zrobić w godzinę, więc zajmę się tym zapewne bliżej świąt, gdy czasu wolnego będzie więcej, proszę się nie martwić Smile
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Oskar ben Grozny z Dreamlandu opublikował pierwsze wydanie Wiadomości Mikronacyjnych. Szkoda jedynie, iż nie ma żadnych wieści z Rotrii... Ale myślę, że Szanowny Oskar byłby chętny współpracować, więc może ktoś zechciałby użyczyć swego głosu? Jeśli byłyby problemy z tekstem, chętnie pomogę Wink

Odpowiedz

Bodajże ja się zgłosiłem... Jeno w zeszłym tygodniu czasu nie miałem
/-/Hrabia Daniel Krak SJ
Odpowiedz

Ale jako korespondent Rotrii, czy RONu?
Odpowiedz

Zmieniając nieco temat: podłubałem w komputerze i danych z mikroświata, i wszyła mi taka mapka Patrymonium:

[Obrazek: 2qHye.png]

Jest to robocza wersja - w zasadzie szkic. Ktoś lepiej obeznany z grafiką mógłby to swym talentem uświetnić.
Jego Eminencja Albert Orański

[Obrazek: 2VgPQ.png]
Odpowiedz

(23.03.2017, 14:37:00)Wilhelm Orański napisał(a): Ale jako korespondent Rotrii, czy RONu?

I tego i tego.
/-/Hrabia Daniel Krak SJ
Odpowiedz

(23.03.2017, 14:23:27)Wilhelm Orański napisał(a):
Oskar ben Grozny z Dreamlandu opublikował pierwsze wydanie Wiadomości Mikronacyjnych. Szkoda jedynie, iż nie ma żadnych wieści z Rotrii... Ale myślę, że Szanowny Oskar byłby chętny współpracować, więc może ktoś zechciałby użyczyć swego głosu? Jeśli byłyby problemy z tekstem, chętnie pomogę Wink

Korespondentka z Sarmacji ma miły głos. Smile
Odpowiedz

(23.03.2017, 18:17:37)Daniel Krak napisał(a):
(23.03.2017, 14:37:00)Wilhelm Orański napisał(a): Ale jako korespondent Rotrii, czy RONu?

I tego i tego.

Bardzo dobrze. Mam więc nadzieję, iż w przyszłych WM usłyszymy już informacje z Rotrii. Tak jak mówiłem - jeśli byłyby jakieś problemy z doborem informacji lub tekstem, służę pomocą Wink
Odpowiedz

W Dreamlandzie pojawiły się dwa rankingi aktywności: pierwszy podsumowuje marzec, drugi zaś pierwszy kwartał 2017 roku. Wyniki Rotrii bardzo ładne, szczególnie w pierwszym rankingu Smile

[Obrazek: ranking-03-2017.png]

[Obrazek: rankin-1kw-2017.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.